Nie chcę być niemiły ale już o tym wspominałem w tym temacie.Mnie jeszcze ciekawi jedna z piosenek z nowej płyty Black Eyed Peas, a mianowicie Rock That Body. Jest tutaj sporo osób znających angielski więc niech mi ktoś zaprzeczy albo potwierdzi czy jest w tej piosence wspomniany Spock. ja odniosłem takie wrażenie.
Jest tutaj sporo osób znających angielski więc niech mi ktoś zaprzeczy albo potwierdzi czy jest w tej piosence wspomniany Spock. ja odniosłem takie wrażenie.
Lyrics - pada kilka razy słowo "spot". Spocka nie ma 🙁
Jest tutaj sporo osób znających angielski więc niech mi ktoś zaprzeczy albo potwierdzi czy jest w tej piosence wspomniany Spock. ja odniosłem takie wrażenie.
Spot? Czyli kot Daty 😉
Z tym kotem to dobre 🙂 Mimo wszystko szkoda że to nie Spock, chociaż ile razy bym tego nie słuchał to właśnie jego imię słyszę. 😆
We wczorajszym odcinku "Herosów" Hiro Nakamura uniósł rękę w wulkańskim pozdrowieniu i powiedział, że ma pokojowe zamiary, czy coś w tym stylu. Nie pytajcie mnie o kontekst, bo właśnie włączyłam telewizor trafiając prosto na tę scenę 🙂