Forum Fantastyka Star Trek Nawiązania

Nawiązania

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 651 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik
    zdarom
    Uczestnik

Nie chcę być niemiły ale już o tym wspominałem w tym temacie.Mnie jeszcze ciekawi jedna z piosenek z nowej płyty Black Eyed Peas, a mianowicie Rock That Body. Jest tutaj sporo osób znających angielski więc niech mi ktoś zaprzeczy albo potwierdzi czy jest w tej piosence wspomniany Spock. ja odniosłem takie wrażenie.

Jamjumetley
    Uczestnik

Jest tutaj sporo osób znających angielski więc niech mi ktoś zaprzeczy albo potwierdzi czy jest w tej piosence wspomniany Spock. ja odniosłem takie wrażenie.

Lyrics - pada kilka razy słowo "spot". Spocka nie ma 🙁

Tom
    Uczestnik

W sumie nie wiem czemu wcześniej tego nie dałem. Pod koniec prezentacji fal Martenota - link. 🙂

Toreth
    Uczestnik

Jest tutaj sporo osób znających angielski więc niech mi ktoś zaprzeczy albo potwierdzi czy jest w tej piosence wspomniany Spock. ja odniosłem takie wrażenie.

Spot? Czyli kot Daty 😉

zdarom
    Uczestnik

Spot? Czyli kot Daty 😉

Z tym kotem to dobre 🙂 Mimo wszystko szkoda że to nie Spock, chociaż ile razy bym tego nie słuchał to właśnie jego imię słyszę. 😆

Match
    Uczestnik

Nie sądzę, żeby chodziło o kota Daty 😐

Barusz
    Uczestnik

Tak samo, jak trudno sądzić, by Toreth na serio chodziło o kota Daty 😉

Mar
    Uczestnik

We wczorajszym odcinku "Herosów" Hiro Nakamura uniósł rękę w wulkańskim pozdrowieniu i powiedział, że ma pokojowe zamiary, czy coś w tym stylu. Nie pytajcie mnie o kontekst, bo właśnie włączyłam telewizor trafiając prosto na tę scenę 🙂

Toreth
    Uczestnik

Mimo wszystko szkoda że to nie Spock, chociaż ile razy bym tego nie słuchał to właśnie jego imię słyszę. 😆

Głodnemu Spock na myśli 😆

Eviva
    Uczestnik

Mimo wszystko szkoda że to nie Spock, chociaż ile razy bym tego nie słuchał to właśnie jego imię słyszę. 😆

Głodnemu Spock na myśli 😆

Cóż, to chyba raczej ja powinnam o nim wszędzie słyszeć, bo mam do niego taaaaki sentyment - a jednak jakoś kiepsko mi to wychodzi 🙁

zdarom
    Uczestnik

Cóż, to chyba raczej ja powinnam o nim wszędzie słyszeć, bo mam do niego taaaaki sentyment - a jednak jakoś kiepsko mi to wychodzi sad.gif

Więcej czytać, słuchać, oglądać i myśleć w czasie o treku 😆

Eviva
    Uczestnik

Więcej czytać, słuchać, oglądać i myśleć w czasie o treku 😆

Rety, ciągle to robię! Czytam, słucham muzyki, uczę się i wszędzie widzę spiczaste uszy Spocka... Czasem zasłaniają mi nawet bieżące wiadomości.

Mar
    Uczestnik

Ufff... a już myślałam, że ze mną jest coś nie tak, bo ciągle dopadają mnie jakieś trekowe skojarzenia. Ale widzę, że nie jestem osamotniona 🙂

zdarom
    Uczestnik

Po tym właśnie można poznać fana ;]

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 651 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram