Taka urna, to dobra do cukierków albo orzeszków na imprezę 🙂
EDIT: Może wcześniej już wszystko z tego artykułu zostało podane, ale dla odnotowania faktu, że taki wpis na Gateworld powstał: Top 5 nawiązań Stargate do Star Trek.
Może trochę na siłę, ale mnie rozbawiło - Komentarz udzielony w ankiecie do mojej pracy dyplomowej, dotyczącej postrzegania Polaków w Wielkiej Brytanii:
If you could only have a language that does not sound like Klingon of Star Trek I would love you even more hahhahahahhaha 🙂
Nie jest to bezpośrednie nawiązanie, ale w najnowszym CD Action jest trochę o treku. Opisują film, grę i ST Online. W ostatniej jest zdjęcie klęczacego Klingona (na pewno go znacie) i tekst mniej więcej taki "Na widok Romulanina Klingon padł na kolana." Naprawde mi się podobało.
Jeżeli nagrałaś, to napisz proszę dwa-trzy nazwiska gościnnie występujących tam aktorów. Dzięki temu inni będą mogli, choćby dzięki IMDb, zidentyfikować ten odcinek i ewentualnie go objerzeć ;>
Jeżeli nagrałaś, to napisz proszę dwa-trzy nazwiska gościnnie występujących tam aktorów. Dzięki temu inni będą mogli, choćby dzięki IMDb zidentyfikować ten odcinek i ewentualnie go objerzeć ;>
Fajne, tylko dlaczego kombinacja mundurów z TNG z widokiem NX? Pewnie dlatego, że Galaxy i inne nie dałyby charakterystycznego cienia 😉 Naprawde fajne 😉