Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Nasze zainteresowania i pasje

Nasze zainteresowania i pasje

Wyświetlanie 8 wpisów - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Elvenking
    Uczestnik

Fajne fajne, chyba nie łatwo ustrzelić samolot lecący na jakichś 8-10km 🙂

Piotr
    Klucznik

A tak czasem patrze w niebo na przelatujący samolot i żałuję, że się przyjrzeć nie mogę. 😉 Fajne zdjęcia.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Dziś miałem jedno z najlepszych ujęć w karierze spotterskiej 😉 Zapraszam do lektury bloga. Z głową w chmurach....

Elvenking
    Uczestnik

Ale fajnie! Na jakim pułapie leciały? Pewnie ponad 10km. Niezłą lunetę musisz mieć do aparatu 😀

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Ten A380 poszedł na 10,8km. A do aparatu mam podpiety teleobiektyw sigma 70-300mm 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Niesamowite zdjęcia. Niektóre rzeczy są tak oczywiste, że człowiek nie zdaje sobie na co dzień sprawy, co dzieje się na naszym niebie i jak może to być niezwykłe.

T'San
    Uczestnik

Moje zainteresowana to:- Star Trek i szerzej pojęte Sci-Fi (zwykle literatura)- Literatura wszelkiego gatunku- Muzyka, w szczególności lata '70, '80 i '90, głównie rock i pop, ale też blues, jazz i reagge- Fotografia, zwykle makronatura- Pisanie - opowiadania, wiersze, piosenki, fanfiki, zwykle to co akurat przyjdzie do głowy- Historia Polski- Filozofia i etyka- Dziennikarstwo - wywiady, reportaże i artykuły. Artykułami zajmuję się jako praca.Chętnie dopisałabym tu granie na gitarze/perkusji, niestety takowych możliwości nie posiadam.Pozdrawiam 🙂

Q__
    Uczestnik
Wyświetlanie 8 wpisów - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram