Forum Fantastyka Star Trek Napisy...

Napisy...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Kipcior
    Uczestnik

Witam,mam pytanie. Swego czasu na stronie ussbrowarek były dostępny paczuszki z napisami do pełnych seoznów ST, w języku angielskim. Od pewnego momentu jednak adres do nich nie działa. Czy ktoś może wie skąd mógłbym takie paczuszki ściągnąć??? Z góry dziękuję za iodpowiedź.

Gosiek
    Uczestnik

Angielskie napisy do całego treka są na stronie http://titulkykserialum.net/ , która była już wymieniana kilka razy w tym temacie, jest też w forumowym FAQ, które warto przeczytać zanim się o coś zapyta. ;>

izbkp
    Uczestnik

...jest też w forumowym FAQ, które warto przeczytać zanim się o coś zapyta. ;>

Niestety niektorych czytanie meczy 😉 O wyszukaniu informacji do tego czytania to juz nawet nie wspomne... 😛

Kipcior
    Uczestnik

Dzięki za informację ale sswego czasu przeglądałem tutaj pościki i nie znalazłem. Widocznie jest lekko zakamuflowane.I dzięki za okazanie dużej otwartości na początek przygody z forum. Wystarczyło powiedzieć, ale nie. Gurasy musiały dodać coś od siebie 🙂

izbkp
    Uczestnik

I dzięki za okazanie dużej otwartości na początek przygody z forum. Wystarczyło powiedzieć, ale nie. Gurasy musiały dodać coś od siebie 🙂

Przegladnij archiwa alt.pl.divx.napisy to przekonasz sie, ze dla Ciebie bylem niezwykle mily i przyjazny 😛

Zalecam takze zapoznania sie z tym FAQ. Uwazam, ze po TEJ LEKTURZE powinienes sam sie domyslec dlaczego odpowiedzielismy w taki a nie inny sposob 😉

Pamietaj takze, ze do trzech razy sztuka - wiec znim napiszesz swojego trzeciego posta na forum - pomysl 😛

Piotr
    Klucznik

Dzięki za informację ale sswego czasu przeglądałem tutaj pościki i nie znalazłem. Widocznie jest lekko zakamuflowane.

Pierwszy dzial forum:

Konsola Informacyjna

Regulamin, FAQ, oraz wszystko to, co wypada wiedzieć zanim napiszesz posta.

Czy nadal uwazasz, ze to bylo zakamuflowane? ;> Czasem wypada przyznac sie do bledu. 😉

Kipcior
    Uczestnik

Tak tak, i jeszcze poproszę kilku innych o powielanie tego samego komentarza coby się dowartościować: "jaki ja jestem mądry i oblatany na tym forum". To właśnie był mój trzeci post. Jeśli jedna z osób wypowiadających się uważa, że to trzeci z kolei bezsensowny to może rzeczywiście poprosze bana bo szkoda słów na takie przyjęcie.I po co to??Czy tak trudno zrozumieć, że jeśli człowiek szuka jednej konkretnej rzeczy to niekoniecznie musi ze 3 razy przeryć całe forum w poszukiwaniu tego i jak ma już absolutną pewność że tego nie ma to zadać pytanie????

The D
    Uczestnik

Czy tak trudno zrozumieć, że jeśli człowiek szuka jednej konkretnej rzeczy to niekoniecznie musi ze 3 razy przeryć całe forum w poszukiwaniu tego  i jak ma już absolutną pewność że tego nie ma to zadać pytanie????

[post="24589"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Rozumiemy, i to dobrze. Spróbuj jednak zrozumieć drugą stronę. Wałkowanie n-ty raz tego samego problemu też jest uciążliwe.

izbkp
    Uczestnik

Czy tak trudno zrozumieć, że jeśli człowiek szuka jednej konkretnej rzeczy to niekoniecznie musi ze 3 razy przeryć całe forum w poszukiwaniu tego  i jak ma już absolutną pewność że tego nie ma to zadać pytanie????

Jak juz mowilem do trzech razy sztuka... Podalem link do napisowego FAQ, na koncu ktorego znajduje sie slowniczek precyzujacy znaczenie slowa ktorego za chwile wobec Ciebie uzyje - zanim odpowiesz radze przeczytac. 😉

Wyjasnie Ci tez, ćwoku, lopatologicznie - dlaczego Twoj post byl bez sensu. Poniewaz napisales w nim, ze "w swoim czasie na stronie napisy.ussbrowarek.org byly..." A teraz jest tam FAQ, ktore podaje link do strony ktorej szukasz - tylko trzeba poczytac...

Mod: Przypominam o pierwszym punkcie Regulaminu Forum - nieobrażaniu innych użytkowników.

Kochany Modzie, przeczytaj FAQ... do ktorego link masz wyzej 😛

Kochany adminie, wybieraj na modow ludzi kumatych, ktorzy daja sobie rade z czytaniem, bardzo prosze 😛

Kochany uzytkowniku, 😛 chociaz rozumiemy, ze nie miales zamiaru nikogo obrazic, a jedynie "zachecic" do wiekszych staran, 😉 to jednak nazwanie kogos cwokiem, niewazne jak to bedzie tlumaczone, zawsze moze byc zle odebrane. Zamiast tego pozostan przy swoich rownie skutecznych, zlosliwych komentarzach. Maja wiecej uroku. ;>

Modzie, modzie... Nie rob z siebie orangutana i po prostu pozmieniaj ciag znakow "cwoku" na "czlowieku, ktory z jakis powodow czegos do konca nie moze zrozumiec" i bedzie ok 😛

I zeby nie bylo 🙂 Bardzo, bardzo doceniam zmiane moda prowadzacego 🙂

Gosiek
    Uczestnik

A teraz drogie Towarzystwo, skoro wszystkie linki już zostały podane, a wyjaśnienia udzielone (i miejmy nadzieję, że zrozumiane) proszę o zakończenie dyskusji o tym, że warto umiejętnie korzystać z zasobów internetu, wyszukiwarek, etc. Co miało zostać powiedziane - zostało. Teraz czekamy na kolejne posty dotyczące napisów. 😉

r_ADM
    Uczestnik

Teraz czekamy na kolejne posty dotyczące napisów. 😉

ogladanie seriali i filmow z napisami ssie 😉

tom2407
    Uczestnik

Witam 😀

To znowu Ja 🙂

Jako ze mamy juz prawie wszystkie napisy do seriali Trekowych, caly DS9, VOY, TNG, powstajace na biezaco ENT, brakuje tylko TOS-a ,co jest skandalem 🙁 zeby do pierwszego serialu Trekowego nie bylo napisow.

Dlatego tez prosze wszystkich chetnych majacych chwilke czasu i zapalu.

POMOZCIE ZROBIC DO KONCA NAPISY DO TOS-a

Nie trzeba znac jezyka angielskiego, nie trzeba miec nawet odcinkow, wystarczy napisac do mnie, a dostarcze angielskie napisy i polska sciezke dzwiekowa.

Wystarczy wiec tylko sluchac i wklepywac, oraz przeczytac krotki FAQ na TT jak robi sie napiski 😉 (zeby buraki nie wyszly)

Pozdrwawiam serdecznie i czekam na odzew.

e-mail: tom2407@o2.pl

GG: 1854712

lub na TT do ManGoda lub do mnie 😉

fije
    Uczestnik

Witam, czy są gdzieś dostepne napisy do extrasów TNG?

izbkp
    Uczestnik

Witam, czy są gdzieś dostepne napisy do extrasów TNG?

Są gdzieś, takie, polskie:

- Making_of_a_Legend

- Memorable_Missions

- Selected_Crew_Analysis

- The_Beginning

fije
    Uczestnik

To fajnie , że są ale gdzie?:) A do reszty nie ma, bo to chyba ze 30 tych extrasów jest.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram