Forum Fantastyka Star Trek Napisy...

Napisy...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 241 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Ja mam sezony od 2 do 7 większość snake_eyes.Najwyżej dopasujesz.

Krusty
    Uczestnik

Dwa pytania czy to są dvd ripy i czy format napisów t o mpl2?

Pitmistrz
    Uczestnik

Tak to DVD rip ale co do pytania do napisów to nie odpowiem bo nie bardzo wiem jak sprawdzić.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Popularniejsze jest wydanie DVD rip YaD - w razie potrzeby podesle jakas probke zeby sprawdzic 😉 Mam sezon 1-6 ;>

Pitmistrz
    Uczestnik

U mnie 2 sezon to jakaś wersja DvdRip.Fov a reszta to zwykłe ripy.

J.L.Picard
    Uczestnik

Właściwie to możesz zrobic tak jak ja - czyli użyc programu SubEdit Player. Pozwala on na ręczne dopasowanie napisów i jest dośc prosty w obsłudze.

Pitmistrz
    Uczestnik

Najlepiej po angielsku oglądać po co komu napisy po za tym ALL player ma w sobie narzędzie do dopasowywania napisów.

Krusty
    Uczestnik

Po pierwsze nie każdy zna angielski i jak komuś pożyczam coś to wolę by napisy były w przeciwnym razie często można usłyszeć że nie mógł znaleść lub dopasować napisów przez co nie obejrzał. Po drugie osobiście czuje wielką awersję do ALLPLAYERA, SubEdit też nie jest moim ideałem ale gdy mam bawić się w dostosywania napisów to tylko nim ewentualnie porawiam to Naprawiaczem.

tarni
    Uczestnik

witam ma ktos napisy do wersji niteshdw star trek TNG? dzieki 😀 bede bardzo wdzieczny

Dalek
    Uczestnik

Jeśli szukacie napisów to znajdziecie je -> tu

UWAGA -> rary otwieraja się programem winace, przy winrarze odmawiaja współpracy!

Pitmistrz
    Uczestnik

O ciesze się że stronka już działa ostatnio zostałem zalany meilami z prośbami o napisy 🙂

Barusz
    Uczestnik

"Już działa" to chyba nie jest najściślejsze określenie tej sytuacji 😉 😛

Pitmistrz
    Uczestnik

Wiesz co czepiasz się ważne ze każdy może spokojnie pobrać napisy.

Gawronik
    Uczestnik

Jeśli szukacie napisów to znajdziecie je -> tu

Sezony 1-5 idzie ściągnąć w paczkach, po całym sezonie. Sezon 6 i 7 tylko jako poszczególne odcinki (archiwizator strony wywala błąd przy próbie ściągnięcia paczki). Do tego w sezonie 7 brak napisów do odcinka 01 (Unimatrix Zero (Part 2) ) i odcinka 23 (Homestead).

Gdyby ktoś posiadał ww. brakujące napisy, to pięknie o nie proszę 🙂

Dalek
    Uczestnik

Są archiwa z innych dat i tam brakujące pewno bedą.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 241 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram