Nadchodzi sezon 8

Wyświetlanie 8 wpisów - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • powidel
    Uczestnik

W każdym. Przydały by się nowe misje, zarówno te w kosmosie jak i na ziemi. Te które są aktualnie to każdy na pewno zna już za dobrze. Mogli by też dać więcej misji z Romulanami.

swgs1994
    Uczestnik

Tyle, że temat Borga jest oklepany w każdym aspekcie: poprzez sezony 1-6. Warto pamiętać, iż 7 sezon i dodatek Legacy of Romulus wprowadził Romulan jako grywalną rasę i dodatkową kampanię(którzy są teraz mega przyjaźni więc STFy z nimi odpadają), a 8 wprowadzi Voth co daje o wiele więcej pomysłów na realizację niżeli temat Borg.Jeżeli na serio coś zdziałać w aspekcie wprowadzenia do gry WIĘCEJ I WIĘCEJ misji Borg :borg: i Romulan :ir: to załóż temat na oficjalnym forum gry (Tak trudno to zrobić? Przecież znasz angielski. Prawda?).

powidel
    Uczestnik

Jeżeli na serio coś zdziałać w aspekcie wprowadzenia do gry WIĘCEJ I WIĘCEJ misji Borg :borg: i Romulan :ir: to załóż temat na oficjalnym forum gry (Tak trudno to zrobić? Przecież znasz angielski. Prawda?).[/quote] Tak sobie tylko gdybam. Robienie wciąż tych samych misji jest lekko nudnawe. Wprowadzenie Voth jest świetnym pomysłem, ale mimo wszystko stare misje też należało by odświeżyć co nie co. W końcu ile można bawić się tymi samymi zadaniami :glare:

iron1992
    Uczestnik

A ja dopowiem to tak jak coś będzie za dużo to się człowiek zniechęci. A jak za mało będzie niedosyt.

Anonimowy
    Gość

Ja bym chciał kiedyś wejść na forum i poczytać komentarze pisane poprawną polszczyzną, po których nie będę musiał się głowić "co poeta miał na myśli".

A ja po prostu skomentuję artykuł, który de facto jest dobrze napisany. Super, że są odniesienia do seriali. I cieszy mnie bardzo, iż będzie nowa mapka, a wtym i roboty - daje to więcej różnorodności w tym uniwersum 🙂

Dobra robota Smiecho!

Lafiel
    Uczestnik

Zapowiada się ciekawie 🙂

FAB
    Uczestnik
    invent
    Uczestnik

Jest możliwość przetestowania nowych set'ów space i ground broni z reputacji i konsol z Sezonu 8.

Konsola która udostepnia wyżej wymienine przedmioty znajduje się na Drozana Station na przeciw Banku.

Zdjecie Konsoli

Zapraszam do testowania.

Wyświetlanie 8 wpisów - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram