Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Dziennik osobisty to dziennik osobisty. Cos w rodzaju pamietnika i nie koniecznie musi miec wiele wspolnego z tym, co dzieje sie na sluzbie. Wszystko zalezy tylko do Waszyj inwencji (no byle pasowalo do swiata gry i nie bylo sprzeczne z akcja na okrecie - czyli zeby ktos nie opalal sie na Risie, w czasie gdy na okrecie tlukl sie z romulanami albo cos w tym stylu 😀 )C

EMH Mark IX
    Uczestnik

a i jeszcze jedno mój gg 2493731

[post="23009"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Coś chyba pomyliłeś bo to numer całkiem innej osoby Hakuna...

Od kilku dni niepokoję bogu ducha winną Gabrysię 😮

Domko
    Uczestnik

Jeśli chodzi o dziennik osobisty to może skrobnę go w formie opowiadania określającego co się działo na statku z punktu widzenia Kovalskiego (coś jak dziennik osobisty Sisko z odcinka In Pale of Moonlight). 🙂

EMH Mark IX
    Uczestnik

Rozumiem, że dzienniki osobiste dotyczą tylko naszej służby na Excelsiorze? Bo taki wniosek wyciągnąłem po lekturze obu opublikowanych już na forum.

Zarathos
    Uczestnik

nie moga byc i dzienniki z dziecinstwa :Dserio

Bonifacius
    Uczestnik

...czyli fantazja na 100% byle koniec końców wylądować na Excelsiorze ?

EMH Mark IX
    Uczestnik

Ajajajj... Pamiętniki z dzieciństwa... EMH raczkujący i wysysający fotony z żarówek 😆 A tak na poważnie, to zabieram się do, nomen omen, poważnego pisania...Sam sobie skomplikowałem napisanie dzienników tworząc tak burzliwy, choć krótki życiorys. Zrobię tak jak Domi, czyli będą to dzienniki fabularyzowane 🙂 Ciekawe czy się spodobają jako opki 🙂

Corvus
    Uczestnik

Widzę że coraz większa cześć załogi bierze się za pisanie dla potomności. To chyba i mi wypada się przyłączyć.... taaak zobaczycie jak się robi karierę w dobrym starym stylu i zostaje admirałem przed setką.

fluor
    Klucznik

Johnson biegał, strzelał no i się doprosił kulki w plecy... 😉 Kapitan chyba jednak powinien ostrzegać przed takimi aktywnymi fałszywymi alarmami - wyobraźcie sobie jakiej traumy można się nabawić, gdy człowiek myśli, że już jest martwy i szuka tego światełka w tunelu, a tu nagle odzywa się głos Styczyńskiego. Przecież zawału można dostać :DAle z drugiej strony, powoli się przyzwyczajam, że kapitan ma chody wszędzie, więc czemu i nie tam... 😀

Bonifacius
    Uczestnik

Swoją drogą Fluor, nieźle to sobie wymyśliłeś, szczerze mówiąc do końca nie wiedziałem czy Ty jeszcze żyjesz czy już nie. Musiałem skonsultować się z Doc'iem 😉

fluor
    Klucznik

Ja też będę to musiał skonsultować z Doc'iem :DTo, czy przekonywująco zginąłem, okaże się dopiero z posta Unici 😉

Bonifacius
    Uczestnik

... no ale liczy się pomysł, a ten był niezły 🙂 a Ucica sądząc z opisu na GG to pewnie odpoczywa HEHEHE

fluor
    Klucznik

A właśnie Boni. Z twoją żoną to mam się umawiać przez Ciebie czy traktować jak NPC ?? Chodzi oczywiście o wizytę służbową 😀 w końcu kapitan mi nie daruje jak się tym nie zajmę 😉

Bonifacius
    Uczestnik

...jak NPC 🙂 musiałem ostro podejść do sprawy. Powiedziałem jej, ze jak nie chce pisać postów to wysadzę ją na najbliższej stacji - widziałem że miała smutną minę - może ta metoda persfazji poskutkuje 🙂

fluor
    Klucznik

Może jakaś pozytywna zachęta?? Rozmowa z doradcą na pewno by nie zaszkodziła ;)Jeśli żona poważnie rozważa wstąpienie i pisanie, to możesz (o ile kapitan pozwoli :>) podesłać jej charakterystyki tak jak to robią nowi rekruci i potem wysłać na kurs dobrych manier do mnie 😉 W szkoleniu mam właśnie dwóch obiecujących oficerów... :>Apropo szkolenia - Zar, zastanawiam się, czy nie warto założyć drugiej listy mailowej właśnie w celu treningu. Być może dostęp do archiwum pomógłby nieco, a i gracze zapoznawaliby się z tą technologią...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram