Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Doktorek opanowuje sie w sama pore, ale i tak ma gruba kreche 🙂

EMH Mark IX
    Uczestnik

Dzięki za komentarz Kapitanie...Szczególnie budująca i mobilizująca do dalszej gry jest ta "gruba krecha" 🙂 Przaglądałem właśnie wszystkie swoje dotychczasowe dokonania na Excelsiorze i jedno nie daje mi spokoju...Czy to tylko moje wrażenie, czy jednak kapitan cierpi na jakąś holofobię? 😆

Zarathos
    Uczestnik

Jakby kapitan cierpial na holofobie to nastapilaby awaria EPS w poblizu twojego bufora, doc 🙂 Kapitan ma swoje rozkazy odnosnie pewnego lysawego holo-typka 😛

EMH Mark IX
    Uczestnik

Cholera... Ciekawe czemu zaczynam się czuć jak obiekt jakiegoś eksperymentu? 😆

Bonifacius
    Uczestnik

No witaj Doc 😀 dobrze Cię słyszeć, krew na pokładzie leje się litrami, a Ty sobie wakacje urządzasz 😀 . Do roboty Holochłopie 😀 😀

Domko
    Uczestnik

Wreszcie EMH na pokładzie. To dobrze. Witaj z powrotem hologramie - wreszcie Kovalsky będzie mógł kontynuować badania nad Twoją matrycą. 😀

Unicorn
    Uczestnik

No akcja się robi coraz ciekawsza ;D... tylko, co się dzieję z moim nowym zastępcą?? Czyżby nie chciał już z nami grać 🙁 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

All hands! This is the Doctor !!!

Zauważyłem (załoga zresztą pewnie też), że licznik odwiedzin tego tematu dość szybko się nabija.

Może podać w tym topicu adres grupy z postami, żeby każdy mógł się przekonać czym jest naprawdę Excelsior?

Skąd ten pomysł?

Niewielu jest szaleńców angażujących się w nieznane przedsięwzięcia.

Może po przejrzeniu naszych opowieści, ktoś skusi się na dołączenie do załogi? Ot, choćby dla zabawy?

Pozdrawiam...

Wasz Doktor 😆

MarkO
    Uczestnik

Witam wszyskich !!!!!!!!!

We are BORG. You will be assimilated. Resistance is futile. :[

Od Moderatora: MarkO, tym postem chciales cos przekazac czy to byl wypadek przy pracy i mam go usunac? ;>

Od innego Moderatora: Podejrzewam, że chodziło o proste powitanie i intencje użytkownika nie były zbrodnicze 😉

Od Kapitana: MarkO, miło że się z nami witasz, ale prosiłbym o pisanie rzeczy, które chociaż wyglądają na konstruktywne. A innych modów o nie wtykanie moda do publicznej prywatnej mesy mojego okretu. ;>

Domko
    Uczestnik

All hands! This is the CEO!!!

Dobry pomysł, doc. Sądzę jednak, że ostateczną decyzję powinien podjąć kapitan (nawet jeśli leży martwy na mostku 🙂 ).

Zarathos
    Uczestnik

mozna podac, tylko jezeli umiesci sie go tutaj, to bedzie po prostu jeszcze jeden wpis i w tym tempie szybko zaginie. Mozna podac w opisie tematu, co niniejszym czynie.

Edit

Ok, nie umieszcze w opisie tematu bo adres jest za dlugi 😀

Na razie w przygotowaniu jest FAQ, tam adres bedzie na pewno podany. A tymczasem wstawiam tutaj.

Swoja droga, niedlugo (czyli dzis) pojawi sie tutaj pierwszy dziennik osobisty (czyli moj). Innych tez zachecam do pisania czegos takiego 🙂

fluor
    Klucznik

Podanie adresu grupy i linków do listy maili może nie być takie wystarczające - każdy z nas pisze i koduje polskie znaki w innym standardzie, jedni w Win, inni w ISO, inni w Bóg wie jakim, toteż posty będą mało czytelne.

Dlatego proponuję, by pisać posty bez polskich znaków - ułatwi to czytanie archiwum ze strony osobom postronnym oraz mi (niestety nie mam technicznych możliwości do ściągania maili ze skrzynki pocztowej i czytam posty innych z archiwum listy - a wygląda to mniej więcej tak... 🙁 ).

Domko
    Uczestnik

Ja zawsze koduję w standardzie Windows-1250, więc jeśli chodzi o moje poprzednie posty to wystarczy tak ustawić przeglądarkę i gotowe.Natomiast jeśli chodzi o kolejne posty to może jest to jakiś pomysł. Jeżeli inni mają z tego powodu problem, to czemu nie.

Zarathos
    Uczestnik

Tak bylo na pocztaku, jak nas malo bylo :), potem przestawilismy sie na iso i bylo ok. Ale jezel ktos ma problemy, to nie ma sprawy. Zaraz skrobne ogolna dyrektywe, zeby posty pisac bez polskich liter.

Domko
    Uczestnik

Co do dzienników osobistych to mamy umieszczać w jednym poście opis całego dnia, fragmentu dnia, czy to zależy od naszej inwencji?Bo ja zacząłem przygotowywać opis całego pierwszego dnia Kovalskiego i dlatego pytam.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram