Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 946 do 960 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Czyżby czułki były tematem tabu?

Hmmm... A jak zapytam o nie w dziale "pytania"?

To wcale nie ciekawskość!

To tylko medyczna żądza wiedzy 😀

Możecie na privie, dochowam tajemnicy lekarskiej :]

Mod: posty mogą usuwać tylko moderatorzy, jeżeli zdarzy się sytuacja, że jakiś post się zdubluje wystarczy wykasować jego treść zastępując ją tekstem "post do kasacji" lub podobnym i spokojnie poczekać aż jakiś mod wpadnie na takiego posta. 😉

Eric Keitel
    Uczestnik

To nie jesteśmy wszyscy jedną wspaniała (kilkanaście miłych i patetycznych epitetów) Federacją? I mamy przed sobą sekrety? 🙂

Zuza
    Uczestnik

Jeśli ktoś tutaj nie ma sekretów, to albo jest nowicjuszem (to ja! to jaaa!! :D), albo coś knuje :>PS. Dziękuję Moderatorowi za informację 😀

Naukowy
    Uczestnik

Jak w każdej dużej rodzinie..sektretów jest u nas od groma.A knują wszyscy 😆

Zuza
    Uczestnik

Mów za siebie, ja nie knuję ;)PZ Arille tylko rozważamy różne ewentualności... Prawda?

Eric Keitel
    Uczestnik

Ja też nie knuje... No, moze poza śmuiałym planem budowy największej bimbrowni w całej Gwiezdnej Flocie... Na Excelsiorze 😉

Cóż to by była druga w historii Excelsiora. Jedną już rozwalili. Glonojad nie knuje. Glonojad planuje i myśli...

Arille
    Uczestnik

ee... ja czegoś nie wiem?ja knuje?może mnie ktoś uświadomić o co biega?ja dopiero moge zacząć knuć :cool:Glonojad mysli... dziwnie to brzmi 😀

Zuza
    Uczestnik

Czyż jest coś bardziej niewinnego niż babskie ploteczki? :DBTw. Keitel - kolejny chętny na odwyk? :]

Eric Keitel
    Uczestnik

Nie. Ja nie zamierzam dać się złapać 😉 Zresztą, jak ktoś mnie z absyntem przyłapie, powiem że cola 🙂

Arille
    Uczestnik

skąd mamy tylu alkoholików?

Zarathos
    Uczestnik

pewnie trauma po wojnie 😀 cos dla johnsona 😛

Już jeden Sternika ma to. Tylko czy kapitan się zgodzi na to aby poleciał na misję?

Zuza
    Uczestnik

Absynt NIE wygląda jak cola :]Biedny Johnson sie nie wyrobi...

Arille
    Uczestnik

ale smakuje nieźle...który mnie zaprasza pierwszy ❓ :>A poza tym ja też lubie wypić troche wiecej romulańskiego Ale...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 946 do 960 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram