Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 931 do 945 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Bonifacius
    Uczestnik

Ech, dajecie mi kartki 😀 na przytulanie, straszycie mnie żoną 😀 moją własną zoną 😀 Bosze Drogi a ja tylko przytulic w ramach promocji chciałem. Nie bylo mnie tylko jeden wieczor tu widze sporo sie dzialo 😀 :D.Moja córa coś chora jest i jak ją kładziemy do łóżeczka to przed zaśnięciem jeszcze kilka razy wstaje i mówi "Moja, moja" co oznacza że chce sie wlasnie przytulic. Dlatego mam już wprawe. :DBoniArille dzieki za zrozumienie. UWAGA !!!NOWI maja sie do mnie zglosic, wiec zapraszam. 😀 jak już będzieci mieli czas.McSee

Vang
    Uczestnik

Chętnie bym się zgłosił, ale jakoś nadal nie wiem co ze mną będzie, bo nikt mi na posta nie odpisał.

fluor
    Klucznik

Vang - zgodnie z tym co napisał kapitan ludzie z aresztu BG-166 przesyłani są do aresztu na Excelsiorze. Więc możesz sam opisać zalety i różnice pomiędzy dwoma karcerami ;)EDIT:Ponieważ nie sposób jest sprawdzić zarzutów i tego kto winien a kto nie - kara dyscyplinarna będzie trwała 24 godziny, a później zostaniesz wypuszczony do kwater.Jeśli czujesz się klaustrofobicznie albo z innych powodów niedogodnie w areszcie, zawsze możesz poprosić o rozmowę z lekarzem i/lub doradcą.

Zuza
    Uczestnik

A co z tymi, którzy trafili do ambulatorium i zostali opatrzeni i odesłani?Łapać ich jak przyjdą na badania kontrolne?

Zarathos
    Uczestnik

ci co zostali odeslani a ochrona ich nie zgarnela od razu, zostana albo zgarnieci pozniej, albo dostana sie w lapy kapitana - moga wybierac 😀

fluor
    Klucznik

W związku z sytuacją Glonojada doradca raczej zgłosi kapitanowi swoją niedyspozycję (żeby zostać i nadzorować/kierować terapią) albo zaproponuje żeby go zabrać na misję.Ta druga opcja w sumie jest dość kusząca, bo Glonojad po detoksykacji i przyjmując leki będzie w stanie chyba panować nad sobą (medycyna XXIV wieku czyni cuda), poza tym nie będzie czuł się odrzucony (udział w misji) no i będzie okazja, żeby zabrać jakiegoś oficera medycznego z nami (Vang?).Ciekawe co sądzicie o takim dość szalonym pomyśle 😛 (zwłaszcza ciekawe co powie kapitan :> )PS. Od teraz do poniedziałku jestem niedostępny.

Arille
    Uczestnik

aaa... że wam sie chciało tyle pisac - własnie sie przebijam przez 40 postów... ❗

Naukowy
    Uczestnik

Tyle pracusiów dopuszczają do Excelsiora 😆

Zuza
    Uczestnik

Ciesz się, że był weekend i najgorliwszych nie było :>

Arille
    Uczestnik

czyli mnie :> ❓

fluor
    Klucznik

Nie mówcie mi o aktywności - mam ok.80 postów do podliczenia w związku z tygodniową listą obecności :>

Arille
    Uczestnik

biedactwo :(pogłaskać po czułkach :>

Eric Keitel
    Uczestnik

A może uciąć? Biorąc przykład z jednego z założycieli federacji, kapitana Jonathana Archera? :]

fluor
    Klucznik

Tylko bez żartów o czułkach... to sprawa wewnątrzandoriańska i nie wypada jej dyskutować z obcymi 😉

Akeen
    Uczestnik

Popieram kolege 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 931 do 945 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram