Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 916 do 930 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Corvus
    Uczestnik

Tylko uprzejmię informuje by nie było nieporozumień, jak przystało na szanowanego wulkanitę. 😀

Zuza
    Uczestnik

Doktorku - Corvus chyba jednak mocno oberwał, bo nadal zachowuje się wyjątkowo emocjonalnie... Może czas na pranie móz... eee... medytacje? :]

Medytacje... Pewien Samurajopodobny sternik zna się na medytacjach trochę... Tylko trzeba uważać bo schizy po tych medytacjach mogą być...

Vang
    Uczestnik

Nikt Korin nie lubi? A czy Vang źle się wobec niej zachowywał w ambulatorium? Mogę przytulić, jak trzeba 😉

Arille
    Uczestnik

wierz mi że nie bede narzekać 😀

Naukowy
    Uczestnik

A nad czym Glonojad mógłby medytować ❓ Oj Korin, bo się kolejka ustawi do tego przytulania 😆

Nad czym medytować? Oj spraw do obmedytowania jest sporo... A przy okazaji niech Korin zadecyduje do kogo się przytuli....

Arille
    Uczestnik

to może ustawcie sie w kolejce ;)tylko to że ja jestem tak rozrywkowa(przytulna ❓ ) to nie znaczy że Korin bedzieona jest zaprzeczeniem mojego charakteru i do Korin nie radze sie przytulać 😛

Zarathos
    Uczestnik

to ja robie za Gomulke i wprowadzam kartki na przytulanie sie do Korin. Jak myslicie, kto bedzie mial ich najwiecej :PNie, nie ja. Boni. A potem powie sie to i owo jego zonie 😀 Wredny jestem, no nie. Kapitan nie lubi Romulan - zna wiekszosc ich 'wyczynow' z autopsji, wiec jak Corva pozlepiaja, wyciagna z kicia (ciekawe kiedy ochrona go tam w koncu wpakuje) to juz on sie o tym przekona.

Zuza
    Uczestnik

1. Byłam pierwsza :>2. Korin... hmmm... Zuza ma zamiar pokazać Korin co to jest przyjaźń, więc za jakieś 100-200 postów może zmienisz zdanie? :)BTW. Doc - chodzi Ci o coś takiego?Kilka dni przed ślubem narzeczony przychodzi do O'Dooma, wręcza mu sporakwote w latinum i mówi:- Proszę księdza, mam prośbę. Proszę podczas dyktowania mi przysięgimałżeńskiej opuścić słowa: Ślubuję ci wierność, miłość i uczciwośćmałżeńska oraz że cię nie opuszczę aż do śmierci. Dziękuję z góry...Przyszedł dzień ślubu. Pan młody pewny siebie staniał przed ołtarzem iwszystko szło dobrze do momentu składania przysięgi małżeńskiej. Księżulozapytał bowiem:- Czy ślubujesz bezgraniczne oddanie swojej żonie, posłuszeństwo wobeckażdego jej rozkazu, przynoszenie jej śniadania do łóżka do końca życia?Czy klniesz się na Boga, że nigdy nie spojrzysz na inna kobietę i nawetnie przyjdzie ci do głowy, że inne kobiety żyją na świecie?Pan młody, ciężko przestraszony i zaszokowany, wybąkał:- Ta... ta... tak...Po ceremonii wściekły przybiegł do księdza i pyta, co to miało znaczyć.O'Doom na to oddaje mu pieniadze i odpowiada spokojnie: - Po prostu przebiła twoja ofertę.Albo takiego?Ilu doradców trzeba, aby zmienic żarowkę?Jednego, ale żarowka musi chcieć się zmienić.Aaa i jeszcze jedno - uprzejma prośba do kapitana :]Proszę, proszę, prooooszę... nie dawaj Boniemu kartek, bo jak go żona ukatrupi, to opuści statek i zabierze maleństwo, a akurat się bilans zdrowia dwulatków ponoć zbliża...

Arille
    Uczestnik

może Kapitan nie lubie romulanek ale romulanki lubią Kapitana... Zar nie podkładaj sie prosze :>Zuza: podoba mi sie :)Boniemu krzywdy nie zrobie...A co do przytulania... Zuza była pierwsza...to bardziej bedzie za 1000 Kochana 🙂

Zuza
    Uczestnik

Mam czaaas... pomnoży się posty, to szybko on minie 😎 Zresztą co to jest tysiąc, gdy chodzi o przyjaźń!

Zarathos
    Uczestnik

hmm.. podlozyc sie... interesujaco moze byc... ;P

Arille
    Uczestnik

możemy sprawdzić :>

Zuza
    Uczestnik

No i po co eNPeCe z dziećmi, zeby Rudzka miała zajęcie?Tu się szykuje ostra powtórka z chirurgii urazowej i neurotraumatologii 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 916 do 930 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram