Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 901 do 915 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Total schiz. Nawet zacząłem się lekko śmiać.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Tak przeczytałem właśnie kawałek Zuzy 😆 Może zaadaptujemy kilka (dziesiąt) dowcipów na nasze potrzeby?Typu:"ilu oficerów Excelsiora trzeba żeby..."albo:"co robi kapitan gdy spotyka.." 😆

Ilu butelek trzeba aby Glonojad się upił?

Arille
    Uczestnik

oj zaczyna być wesoło 😉 tylko dowcipy z kapitanem moga zostać uznane za podważenie autorytetu dowódcy :DZuza: Przytul 🙁

fluor
    Klucznik

Może już dość o alkoholu... Poczekaj tylko aż się doradca dowie :>(swoją drogą, podczas badań profilaktycznych Doc powinien wykryć jakieś symptomy nałogu, ale whatever)

EMH Mark IX
    Uczestnik

Ja też!! Ja też!! Znaczy chciałem się przytulić 😆

Arille
    Uczestnik

Do Zuzy czy do Korin-której-nikt-nie-lubi-bo-jest-romulanką? 😛

EMH Mark IX
    Uczestnik

A kto powiedział, że Doc nie lubi Romulanek? Wskazówka w dzisiejszych postach 😆

Nikt nie lubi? Polemizowałbym na ten temat....

Zuza
    Uczestnik

Ja lubie Korin :P(za co Korin patrzy na Zuzę jak na wariatkę, ale cóż...)I to ja sie przytulam, sio, trzeba było się pospieszyć :]

Bonifacius
    Uczestnik

Ej przecież ja kocham swoją żonkę Romulankę. !!!! Właśnie jest nawet moja żoną !!! :DJa też mogę kogoś przytulić :DZuza dowcip w deche 😀 :DBOni

Arille
    Uczestnik

Boni bo jak twoja żona wpadnie to przeczyta to już Cie Doc nie poskłada bo nie bedzie z czego 😉

Corvus
    Uczestnik

Hej!! Kto tu nie lubi romulan! Przyznać sie albo zaczne stosować bliskie spotkania 3 stopnia z..... ale tego to się zainteresowani tylko dowiedzą. 😀

Zuza
    Uczestnik

Boni - masz tendencje samobójcze? :DPrzytulaj lepiej jedynie żonę, córkę i pluszowe zabawki córy, słuchaj rad lekarza...

Arille
    Uczestnik

Grozisz czy obiecujesz Corv? :>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 901 do 915 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram