Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 886 do 900 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Boję się, już się boję... to chrapanie będzie straszne!;>

Unicorn
    Uczestnik

Baaaardzo mi teraz głupio 🙁 Nie dałam rady wszystkiego przeczytać i pewnie nie dam już rady... 🙁 Nie wiem, jak się z tym uporać, a chciałabym wejść w gre w przeciągu 12 dni... bo niedługo wyjeżdżam 🙁 Macie jakieś pomysły??

fluor
    Klucznik

Wejdź do gry jako zupełnie inna postać, wymyśl jej imie i nazwisko i ogólne zarysy... pozwiedzaj stację, pobaw się z załogantami... no i nadrabiaj zaległości 😉

Zuza
    Uczestnik

Albo pojaw się na gali, pokręć chwilę obserwując albo zagadując enpeców i albo włączysz się do walki, albo umkniesz... co wolisz.W zależności co wybierzesz i jak Ci to wyjdzie - albo ambulatorium, albo kajuta i sen... albo zwiedzanie bazy, ponoc w mesie na 48C1 można pograć w karty 🙂

Zarathos
    Uczestnik

mozesz uznac (masz moje blogoslawienstwo) ze sie przez ten czas regenrowalas (mialas urlop wypoczynkowy 😉 ) i po prostu nie wiedzialas co sie dzieje. Po prostu zakonczysz wypoczynek w ehem, nocniku 😀 i pojawisz sie rzezka i nieswiadoma niczego niczym niemowle.

Vang
    Uczestnik

No a ja szumnie ogłaszam, że wróciłem i proszę o wydostanie mnie z aresztu BG166.

fluor
    Klucznik

Już za momencik odpiszę i będziesz wolny (czy może raczej - oddany do dyspozycji ochrony Excelsiora, w końcu niewinni do aresztu nie trafiają :> )

Vang
    Uczestnik

No to wyjaśnię czego w poście nei było. Nagle mnei ktoś obskoczył, jednego powaliłem, reszta załatwiła mnie. Co było dalej nie pamiętam, najwyraźniej w wirze nikt się nie zorientował kto zacz i po prostu przesłali mnie do celi.

fluor
    Klucznik

OK, Vang, możesz opisać jak odsyłają Ciebie na Exc i w ogóle. Kłopot polega na tym, że właściwie to nie wiadomo jak postępuje (jeśli w ogóle podejmowane są jakieś środki) ochrona z Excelsiora wobec osób zatrzymanych za bójkę. Ale to już nie moje zmartwienie 😉

Arille
    Uczestnik

Oj Korin po tym poście z aresztem Kwiatkowskiego nie polubiła - będą zgrzyty... :[

fluor
    Klucznik

Być może zabrzmi to brutalnie, ale Kwiatkowski wcale nie chciał się przyjaźnić z Romulanką.

Arille
    Uczestnik

no teraz to poczułam sie dotknieta...

Jeden Kwiatkowski to nie cała flota...

Zuza
    Uczestnik

Znajomy mi podrzucił kawał i nie mogłam się oprzeć...Glonojad - mam nadzieję, że nie będziesz miał mi tego za złe :)Strażnik stoi sobie na warcie przed śluzą wejściową na Excelsiora. Nagle zza rogu wyłaniają się żyrafa z karpiem koi i 4 białe myszki. Strażnik przeciera oczy, ale wtem żyrafa cichutko pyta:- Na ktorym pokładzie mieszka ten Glonojad, ktory ma halucynacje?Arille: Przytulić? 😀

fluor
    Klucznik

Nie za bardzo rozumiem dlaczego...Nowak nie lubi Romulan. Miał z nimi nieprzyjemność w trakcie wojny (tak, był kiedyś na wojnie!) i z tego powodu troszkę mu jeszcze odwala ;)Kwiatkowski z kolei nie lubi nikogo, więc Romulanka nie jest tu żadnym wyjątkiem.Oczywiście nie wszyscy oficerowie GF nienawidzą Romulan, ale znaczna część z nich ma nieprzyjemne wspomnienia z wojny (nie wspominając już o zbrodniach ludobójstwa i niemal bratobójczym zamachu na populacje Wolkan!) i jestem pewien, że wybierając rasę swojej bohaterki miałaś to na uwadze. Więc nie narzekaj, że nikt cię nie lubi (co zresztą nie jest prawdą 😉 ) :PEDIT:Zuza, świetne 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 886 do 900 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram