Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 856 do 870 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

ja na razie się ze wszystkimi pożegnam... mam nadzieje że nie bedziecie mieli mi tego za złe... za jakiś powinnam wrócić do gry...

Zuza
    Uczestnik

Arille... buuu... bedę czekać na Ciebie z jakims wp.Ale że z cierpliwością u mnie krucho... wracaj szybko! :DA co do przegapiania rozróby... zawsze mozna się obudzić w jakiejś celi/ambulatorium... i opisać, jak się próbuje zebrać wspomnienia :>

fluor
    Klucznik

W końcu Boni powraca do akcji :)Zauważyłem, że Glonojad nam rozpija porządnych oficerów 😉 Coś z tym trzeba zrobić ;P

Zuza
    Uczestnik

Skonfiskować ostatki i przepić komisyjnie, nie będzie miał czym :>Ewentualnie... przeprowadzić oficjalną akcję szczepień przeciw jakiejś tajnej kosmicznej zarazie, nieoficjalnie wszczepiając esperal? 🙄

Od mojej Sake to Wara! Boni sam dobrał się do flaszki i za to zasługuje na jeszcze większy szacunek Glonojada. Jeszcze zostali Kovalsky i Corvus. Kto spróbuje okraść P.S.K. Zarobi butelką w banię. Albo czym ostrzejszym.EDIT: P.S.K. - Pijany Sternik Kamikadze.

Zuza
    Uczestnik

A kto pisze o kradzieży??"Pijany Sternik" w sam raz pasuje do dyscyplinarki :>

Jak na razie ma święty spokój. I tak powinno być.

Corvus
    Uczestnik

Panie sternik, sake zachowaj dla siebie. Ja o wiele lepsze trunki buchnałem z magazynu BG 166. Może ciekiedyś poczestuje..... Jak przestaną ich szukać 😀

Naukowy
    Uczestnik

Szkoda że Unica nie włącza się do gry..Przy takiej pijanej załodze przyda się oficer ochrony który będzie ich wszystkich pakował do karceru 😆

Nic nie przebije mojej Sake z rocznika 2382. Cóż to już żadszy rocznik z racji że w nim jest "edycja" upamiętniająca ukończenie praktyk na USS Curry. Sake jest najlepsza.

Zuza
    Uczestnik

Corvus a było sród nich może coś zielonego? ;D

Corvus
    Uczestnik

Zuza jesli chodzi ci o Romulańskie piwo to znalazłem tam 5 butelek rocznik 2302 (najlepszy dla tego piwa 😀 ). A jak szukasz czegoś innego to powiedz o co chodzi, bo przed straceniem przytomności nie zdązyłem jeszcze wszystkiego sprawdzić.

Zuza
    Uczestnik

"To piwo ma roczniki i jest zielone??"Taka jest niestety moja wiedza na temat trekowych trunków...Ale skoro polowaliście na alkoholowe osobliwości to przypomniał mi sie napój terrańskiej bohemy, o wiekowej tradycji - absynt :]

Absynt... o tak. Glonojad po Akademii na USS Curry dostał na urodziny od załogi kilka butelek tego. Do dziś może ostała mu się jedna i to napoczęta. Glonojad nie gardzi procentami ale lubi coś mocnego, tak żeby mógł to skonsumować w dużych ilościach... ( najniższy próg procentowy u Glonojada to 76% ) To co ma mniej niż 76% to dla niego rozwodniony likier.

Zuza
    Uczestnik

Chłopie, obudź się! :|Absynt owszem, ma zazwyczaj "tylko" 60 - 70% alkoholu, ale Twoja ukochana sake ma maksimum 20, a średnio 14-18%!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 856 do 870 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram