Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 841 do 855 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

"... I nie mam pojęcia co się dalej działo. Zaliczyłem między gały NRD-owską pałą!" - to chyba oddaje naszą sytuacje ( Glonojad, Corvus i Wilga ). Nikt nie jest idealny.

O`mus
    Uczestnik

W moim przypadku to nawet dosłownie :D. Co do leczenie, to cokolwiek pani doktor powie, nie będę wznosił sprzeciwów 😛

Zuza
    Uczestnik

Dopytałam kapitana wieczorem: "Wilga i Glonojad dostali kuflami a ten zglanowany to Corvus". Już wszystko jasne? ;)Voird - "Pacjent otworzył oczy i zobaczył, że wycinają mu kolejno wszystkie dodatkowe narządy. Jeden z lekarzy właśnie podawał drugiemu wątrobę. Dosłyszał urywki słów >niezła kasa... ąc latinum... biorcza cze...<. Nagle ktoś zauważył otwarte oczy pacjenta i bijace z nich przerażenie. >Jeszcze dawke usypiacza, po co ma sie męczyć już teraz!<"Żartowałam ;)Postaram się wysłać posta przed/wieczorem.Aaa jeszcze jedno - jeśli ktoś z pozostałych graczy chce się przyłączyć do pomocy, toRudzka chętnie zrezygnuje z wyznaczania sobie ochotników, więc dajcie znać, wstawię opis i zostawię krótkie tagi 🙂

O`mus
    Uczestnik

Czy ja wiem... dodatkowe narządy do życia nie są niezbędne... A latający po statku major marines z nożem, szukający ludzi i na żywca wycinający to czego mu brakuje........... 😀 Nie ma jak trzymać się trekowego klimatu 😛

fluor
    Klucznik

Corvus - nieważne czy Doc cie ratuje czy nie, raczej nie masz szans ujść z kłębowiska, bo siły, które pacyfikują bójkę to nie harcerzyki z fazerami, tylko marines z Excelsiora. Poza tym, MG powiedział wyraźnie, że Corvus leży skopany, więc może okażesz trochę akceptacji dla tego wyroku... 😉

O`mus
    Uczestnik

Tak, ale miejcie nadzieje, że nie zauważą nieprzytomnego dowódcy, bo inaczej "spalą" całą tą stacje :DCo do kradzieży, stosowny post zostanie wysłany dzisiejszej nocy 😛

Co tak raptem zacichli?........

fluor
    Klucznik

Hmm... i kto to mówi? Ja od Twojej ostatniej wiadomości postowałem na listę już 3 razy :>Przypomnę, że Kwiatkowski zostawił tagi dla Admirała i że wciąż nie wiadomo jak Admirał zareagował na bójkę...

Dobra dziś ruszę 4 litery i napiszę. Mało co a bym zapomniał kompletnie o tych tagach.

Zuza
    Uczestnik

Weekend był ;)PI nie wiem jak wy, ale ja spędziłam go bardzo aktywnie, bez czasu dla kompa :]Doktorek ma cos jutro słać, to się i nasza kwestia powinna ruszyć 🙂

Arille
    Uczestnik

jestem siłą sprawczą wielu niemożliwych rzeczy 😀 lub inspiracją jak kto woli 😛

taaak.....Edit:Posłałem już posta.

Bonifacius
    Uczestnik

Witam wszystkich po urlopie!!!Boni

Naukowy
    Uczestnik

Boni..przegapiłeś taką porządną rozróbę 😆

Porządna by była gdybyśmy wygrali ją. A nie personel bazy....

Wyświetlanie 15 wpisów - od 841 do 855 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram