Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 826 do 840 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

No Glonojad zdążył już odejść. Trzeba wystosować odpowiednie sprostowanie z obu stron. Mam rację no nie?

Naukowy
    Uczestnik

Wystarczy jak jeden z nas wyśle..Ja to zrobię

To możesz wysłać. Ja jednak zostaję przy opcji "Pacjent dla was, burda dla nas".

O`mus
    Uczestnik

Jeszcze zostaje możliwość walki o "prawie zwłoki"...... 😀

??????? Czyli?

Naukowy
    Uczestnik

O'mus Voird ..trafił pod opiekę ładnej niczym "miss układu słonecznego" lekarki 🙂 Czego ci brakuje do szczęścia ❓

Słuchajcie. Napiszę posta w którym Zukow oddaje Voirda pod opiekę Rudzkiej ok? Chyba to jest najlepsze.

Naukowy
    Uczestnik

Zuza jest po cywilnemu..Nie ma napisu lekarz na czole..Niech już będzie tak jak jest.

OK. Najwyżej Zukow po przebudzeniu będzie chciał dorwać tego co go ogłuszył...

Zuza
    Uczestnik

Moje zdanie macie w wątku OOC grupy.I na przyszłość prośba - jak rozmawiamy na gg i ustalamy jakąś wersję, to po cholerę ściganie się tu, kto pierwszy udowodni swoją rację?Ewentualne komentarze zostawmy MG.

Zarathos
    Uczestnik

MG ma zamiar pokomentowac. O ile pozwalalem na roznego rodzaju dodatki fizyczne pod postacia ogonow i psychiczne pod postacia przynaleznosci do roznych organizacji uber-szpiegowskich oraz zlopania hektolitrow sake bez problemow dnia nastepnego, o tyle mialem nadzieje, ze bedziecie je traktowac z wiekszymi ograniczeniami. Corvus - grasz pol-roimulanina udajacego vulcana, wiec powinienes zachowywac sie jak vulcan albo cie Johnson odda do wariatkowa czy na inne pon-far. wyzywanie wszystkich obecnych do prania cie po mordzi nie jest vulcanskie. I nie jest rozsadne, o czym za pare chwil sie przekonasz.Wilga - poleganie na symbioncie tez nie jest rozsadne. A wykorzystywanie go, zeby przedostac sie przez klebiacy sie tlum pioracy sasiadow po buzi bez wzgledu na to, czy to wrog czy przyjaciel tez nie jest rozsadne. Patrz uwagi corvusa.Glonojad - to co ty zaprezentowales to juz typowy objaw SHS (super-hero-syndrome - syndromu super bohatera). O czym tez za chwile sie przekonasz. Do reszty nie mam zastrzezen, a jak Voirda nawet podziwiam, ze tak ladnie sie znalazl, chociaz to on jako klingon powinien najlepiej wyjsc z tej walki (szczegolnie klingona Marine).Zebyscie nie zrozumieli mnie zle - nie mam nic przeciwko bijatykom barowym (znaczy styczynski ma i to duzo) i Fluor fajnie to wymyslil, ale takie mordobicia maja to do siebie, e jak juz ktos bierze w nich udzial, to zazwyczaj dostaje po buzi, a nie wychodzi z tego czysty i pachnacy old spice'em. Na nastepny raz troche realizmu przy rozgramianiu tlumow, ok. A to co zaraz napisze, potraktujcie jako lekcje pogladaowa na przyszlosc. Post bedzie krotki, ale dzieki niemu Zuza nabedzie praktyki w dzialaniach medycznych w warunkach polowych 😛

O`mus
    Uczestnik

hmmm, niby tak, ale cztery uderzenia gaz rurką w głowe, to nie jest coś, co każdy zniesie :D. Pozatym swoją nieobecność wypadało uzasadnić, a taki wypadek jest bardziej realny niż potknięcie się o mydło w toalecie :P. A tak poza tym wszystkim, nie takie rzeczy się robi, aby chociarz zwrócić uwagę pięknej pani doktor, a co dopiero jej osobistą opiekę 😀 😛 😀

Zuza
    Uczestnik

Wielkie dzięki, już rano miałam szkolenie jak tamować krwotok tętniczy z tętnicy szyjnej...O'mus - obrzęk mózgu -> lecznicza śpiączka (obniżenie metabolizmu mózgu) - pasuje takie zajmowanie? ;D

Post kapitana dotyczący rozróby ( w wydaniu paru załogantów z BG 166 ) jest straszliwie mglisty... Nie wiadomo kto do końca od nich oberwał i jak...

Corvus
    Uczestnik

Co do mojego zachowania to mogę powiedzież tylko że sie przeliczyłem. Miałem nadzieje że agresywna i stanowcza postawa zniechęci napastników. A jak widać fluor nie myślał tak jak ja.

Teraz mam nadziej że jakaś piękna kobieta zlituję sie nad pobitym i zapewni mu pomoc, bo ja moge otwozyć tylko jedno oko. 😀 😀 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 826 do 840 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram