Forum › Fandom › Sesje RPG, PBF i inne › PBEM - Sojusznicy › Archiwum USS Excelsior › Mesa - archiwum
Ja tylko stwierdzam fakt jaki moze byc
I o co się kłócicie ❓ I tak to Tezik zadecyduje kto kiedy będzie sterował.
Ty nas Tezikiem nie strasz panie naukowy
Hie hie hie...Akeen, Glonojad - macie okazję, pobijcie się, a pierwszy za sterami stanie ten, który szybciej opuści karcer ;)P
lub ambulatorium 😉
W moim wypadku byłby tylko karcer...
Pzostawiam ta dyskusje bez komentarza. Ludzie sa tacy prymitywni. 😉
Pzostawiam ta dyskusje bez komentarza. Ludzie sa tacy prymitywni. 😉 [post="30999"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
[post="30999"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Bez komentarza ze strony Glonojada i Klanu Małeckich....
Glonojad..czytasz czasem posty innych ❓
Zukow nie ma środków medycznych. A nie miałem pojęcia o tym że ty też pisałeś post o odsieczy. Cóż da się rozwiązać ten problem. Tylko potrzeba chęci.
Tak, zrobił się lekki mętlik, aż tylu chętnych do ratowania biednych, bitych klingonów.... 😛
Wystarczy popatrzyć na liście. w poziome WWW na Yahoo. I popatrzeć na numery postów.
Nasze posty to nie problem,przypadkowo pojawiły się jednocześnie.. ale w ogóle nie uwzgledniłeś postu nr.279
Zukow nie jest w stanie pomóc dla Voirda i tutaj dla szanownej pani pediatry spada laur ratowania."Klient wasz, burda moja i kompanii " - jeśli można to tak ująć.
W sumie to Wilga nie wie kogo ogłuszył 😆 .Równie dobrze to mógł byc Zukow i jego kompania. Ale trzeba zwracać uwage na wcześniejsze posty.
Nazwa użytkownika lub adres e-mail
Hasło
Zapamiętaj mnie