Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 781 do 795 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Arille
    Uczestnik

Główna zdolność, dała Wildze przydomek Bazyliszek

to znaczy boi spojrzeć się w lustro ❓

nie licytować się tylko pisać posty ❗

EMH Mark IX
    Uczestnik

oooo.... loooollll 😆 Ale się ubawiłem czytając ostatnie posty w mesie.Normalnie "Statek Miłości" się robi z Excelsiora 😆

tia..... Mała odmiana jest dobra... przynajmniej na razie

fluor
    Klucznik

Normalnie "Statek Miłości" się robi z Excelsiora  😆

[post="30901"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

W końcu nasza misja to Wypoczynek... 😀

Modyfikacja kapitana mi się nie spodobała, dlatego wyślę tylko część posta, tą w której obaj jesteśmy zgodni a później zobaczy się jak będzie 🙂

Sala Admiralska (Styczyński sam prosił o wysoki standard :P) jest przygotowana do najwyższych dyplomatycznych spotkań - inhibitory transportu uniemożliwiają porywanie gości, a detektory nie pozwolą wejść osobom z bronią energetyczną.

Wniesienie broni jest po prostu fizyczną niemożliwością bez wyłączenia systemów zabezpieczeń - każdy prowokator zostanie porażony przez pole siłowe w przejściu.

Główna zdolność, dała Wildze przydomek Bazyliszek

to znaczy boi spojrzeć się w lustro ❓

[post="30895"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Czasem wystarczy tylko zajrzeć do karty bohatera... 😉

Naukowy
    Uczestnik

Cóż Arielle..To te zimne spojrzenie, ala Bogart, co zwala kobiety z nóg i wzbudza strach u rzezimieszków 😆

Ha! Admirał Małecki ma jeszcze zimniejsze spojrzenie. Ale on nie potrzebuje zwalać kogokolwiek z nóg. Ma od tego eskortę. Z resztą on kobiet nie rozkaże bić.

fluor
    Klucznik

I się zaczęło w końcu 🙂 Jeden przyzwoity Akeen postanowił bronić honoru i nietykalności osobistej swojego kapitana :>Gdzie teraz są ci mocni w gębie? Szukają wolnej toalety? :DEch, paskudny jestem 🙂

Akeen
    Uczestnik

I się zaczęło w końcu 🙂 Jeden przyzwoity Akeen postanowił bronić honoru i nietykalności osobistej swojego kapitana :>

Gdzie teraz są ci mocni w gębie? Szukają wolnej toalety? 😀

Ech, paskudny jestem 🙂

[post="30913"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Jest to tez mozliwosc zobaczenia przez bohaterow andorianskiej broni Ushaan-tor

Mam nadzieje ze Akeen nie bedzie musial jej uzyc. ❗ 😀 ❗

Moderator: Tniemy zbędne cytaty - Regulamin Forum pkt 6

Nie wiadomo co może odbić dla Andorianina...

Akeen
    Uczestnik

Nie wiadomo co może odbić dla Andorianina...

[post="30919"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Co rozumiesz przez to stwierdzenie?????? ❓

Nieważne.

Akeen
    Uczestnik

Nieważne???? Cos sciemniasz? Jesli chcesz aby Akeen zaczal wycinac w pien gości na Balu Excelsiora wiedz ze bez zgody wyzszego ranga (w tym wypadku kapitana) nie zrobi tego. Choc ma wielka chec zwazywszy na obecnosc romulan na tymze balu.

Ja? Coś ściemniać... Nic o tym nie wiem. 😀 A co do chęci to właśnie to jest "przerażające".

Akeen
    Uczestnik

Przerazajace? W wybijaniu ludkow niema nicc zabawnegoi przerazajacego

Komu to mówisz..., Kardasjanie się przekonali jak wpadli na USS Nimitz na dodatek na mnie,

Wyświetlanie 15 wpisów - od 781 do 795 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram