Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 766 do 780 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Zaczyna mnie przerażać ta trekowa polityczna poprawność - jeden spacer i już o ślubie myśli??Spokojniej, panowie, to był długi rejs, ale... może lepiej faktycznie się pobijcie, przejdą wam hormony ;>

Jeśli chodzi o Glonojada to Wilgi nie będzie ruszał ot tak... Chyba że Wilga przegnie w jakiejś sprawie a Glonojad będzie maksymalnie trzeźwy.... Ale to taka hipoteza...

Naukowy
    Uczestnik

Nie myślę 😆 ..Po prostu przygotowuję się na wszelkie możliwości.I uważałbym z ruszaniem Wilgi. CSCI ma swoje sposoby 😆

Arille
    Uczestnik

em... to może ja sie zajme szydełkowaniem a wy załatwiajcie wasze męskie sprawy... 😮

Zuza
    Uczestnik

Z tego co czytałam to na serio tylko hipoteza, by Glonojad był maksymalnie trzeźwy ;)Czy szydełkowanie to narodowe hobby romulańskie?Lepiej wykombinujmy coś ciekawszego, niż liczenie słupków i pętelek 😉

CSCI ma swoje sposoby

[post="30877"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Cóż szczucie Samuraja symbiontem to za mało....

Naukowy
    Uczestnik

Wystarczy.. 😆 na poradzenie sobie z samurajem.

No nie powiem. Żądełko to za mało na pancerz Samurajski.

Naukowy
    Uczestnik

Czytaj dokładniej moje posty..Kto tu mówi o żądle 😆

Coś mi się tak wydawało że ten Symbiont mógł urządlić....

Naukowy
    Uczestnik

No..ale jadowity nie jest..Wywiad bardzo to smuciło. Równie dobrze moglbym cię szpilka ukłuć..Efekt taki sam. Ale wymbiont dostarcza innej tajnej broni CSCI 😉

Nadprodukcja Hormonów szkodzi.

Naukowy
    Uczestnik

I nie o to chodzi 😆 Hormony żądło, to cechy uboczne..Główna zdolność, dała Wildze przydomek Bazyliszek 😆

Zuza
    Uczestnik

Zieefff...Dzieciarnia, nie hałasować, nie kłócić się, zbierać zabawki i do domu, paciorek i spać!Zostawcie trochę ciekawostek na dalszą grę :>Dobranoc 😉

I beg your pardon?A co do bazyliszków to jest i na to sposób...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 766 do 780 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram