Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 751 do 765 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Corvus
    Uczestnik

A tym bardziej romulanin, Arille. Tak na marginesie służę pomocą w wyzwoleniu od Glonojada.

Arille
    Uczestnik

hm... kusząca propozycja ale nie narzekam na towarzystwo Glonojada...co nie zmiania faktu że możesz próbować odciągnąć moją uwagę ;>

Corvus
    Uczestnik

Wierz mi że spróbuje. 😀 😀

fluor
    Klucznik

Ja chyba poczekam aż Excelsior poleci na misję w końcu 😛

PS. post z początkiem bójki posłałem Zarathosowi do ewentualnej modyfikacji/veta. Jutro z rana poślę go na listę.

Corvus chciał sparingu z Glonojadem to może go mieć...Niech tylko u kapeli zamówi jakiś Heavy Metal aby podkręcić atmosferę...

fluor
    Klucznik

To jest świetny moment na podejmowanie wątku o sparingu. O tak, pokaz męskości... 😀 Dwóch samców walczy o względy samicy...To się nie dzieje naprawdę... ;)ROTFL (nie wyrabiam ze śmiechu, sorry 😀 )

Naukowy
    Uczestnik

Jak znam życie..to oba niezwyciężone samce..zamiast tłuc się miedzy sobą zaczną prać bezimiennych członków stacji..W ten sposób nie narażą się na porażkę. I takie podejście będzie wygodne dla nas wszystkich. zresztą jak włączy sie O'Doom i jeszcze paru zwolenników naparzania to się zrobi kocioł, zamiast sparingu 😆

To będzie kościół wyznawców przemocy...

Zuza
    Uczestnik

Nie ma to jak przedstawić się kobiecie (a przy okazji okrętowym nowicjuszom) od najlepszej strony? 😆 Po tym wszystki Zuza chyba będzie prosić Korin o trening... ;>

Zarathos
    Uczestnik

kapitan nie lubi bojek wiec nie radze. szczegolnie jak fluor nie zmieni nic w zakonczeniu rozroby 🙂 Sprawca bitki bedzie mial niedlugo ciezkie zycie. Wilga, nie podrywaj mi pani pediatry. Albo z drugie strony podrywaj. Ostatecznie jakies dzieci potrzebne na pokladzie zeby sie nie nudzila ;POh, wrocilem. Net dziala (poza chwilami gdy nie dziala), wiec ze 2-3 posty na tydzien chyba zdolam skrobnac. No dzieci, kapitan wraca was pilnowac 😀

Arille
    Uczestnik

To jest świetny moment na podejmowanie wątku o sparingu. O tak, pokaz męskości...  Dwóch samców walczy o względy samicy...

a może mnie ktoś zapyta o zdanie...?

To się nie dzieje naprawdę...

też w to nie wierze...

Zuza ale masz wzięcie 😛

Zuza
    Uczestnik

Pediatrzy są od leczenia CUDZYCH dzieci ;)PNo i przekwalifikować się można...I jak tak obserwuję grę, to na narzekanie na nudę się nie zapowiada :DZresztą czy tylko Korin mogą 2 osoby podrywać? Równourasowienie jest!PS. Tak, mam głupawkę.

Naukowy
    Uczestnik

Jest taka sprawa..Skoro O'Mus miał problemy z wysłaniem posta..To może można mu te 0,5 punkta darować ?Po za tym muszę zapewnić jakieś zarobki 😉 O'Doomowi, choćby ze ślubu 😆

Arille
    Uczestnik

mi sie wydaje że wasza fantazja zaczyna przybierac niebezpieczne kształty...jakiego ślubu? zaraz usłysze o chrzcinach... :help: opanujcie się ❗ wstrzemięźliwości troche panowie... 😛

Naukowy
    Uczestnik

Ja w razie czego informuję, że choć O'Doom jest kapłanem KKP, to moze udzielić ślubu według każdego ziemskiego obrządku i paru pozaziemskich. I będą one ważne wobec prawa...Na mocy traktatów miedzyświatowych, jakie zawarły ze sobą najważniejsze wyznania. To tak na wszelki wypadek 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 751 do 765 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram