Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 736 do 750 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

O to się nie martw. Tylko w czasie służby gdy coś mnie zatrzyma to niech ktoś mnie zastąpi wtedy z dokarmieniem ryb.

Naukowy
    Uczestnik

Unica, McSee, jesli zamierzacie już wkroczyć z powrotem do gry, to bal jest najlepszym do tego momentem.

fluor
    Klucznik

Dość, dość o karpiach, proszę... 😛 Decyzja o tym czy można hodować karpie na okręcie należy do szefa naukowego, więc dalsza dyskusja na tematy akwarystyczne (zwłaszcza na forum) mija się z celem.Jeśli chodzi o BG-166, to Nowak nie zabronił hodowli, a wolnego miejsca jest od groma, więc admirał może tam urządzić hodowlę, smażalnię, park rybny i cokolwiek sobie zażyczy :PKorin i Zuza - brawa za WP 🙂 Jak widać można napisać ciekawego posta, nawet jeśli nie występują w nich komandosi i karpie 😉

Arille
    Uczestnik

ojej fluor zawstdzasz :blush: poczekaj następnym razem będą szminki, sukienki i plotki w opozycji do komandosów i karpi ;>

Zuza
    Uczestnik

Dzięęę-kuuu-jee-myyy :DHmmm... a kolejnym następnym razem wymyślimy coś jeszcze innego? :>

fluor
    Klucznik

Hmm... pewna grupka osób ma porachunki z kapitanem Styczyńskim i możliwe, że dojdzie do pomniejszego zakłócenia porządku na gali, zwanego też niekiedy mordobiciem... Sprawa jest w trakcie konsultacji, jednak myślę, że eskorta admirała (i parę innych osób) będzie miało porządną rozrywkę 😉

Eskorta Admirała pewnie się przyłączy... Ale Glonojad ma ciekawsze zajęcie...

Arille
    Uczestnik

ja ci dam "ciekawe zajęcie"!!

Ja nic nie sugerowałem!

fluor
    Klucznik

Ależ skąd 😀 Oj, będzie płacz i zgrzytanie zębów 😛

"Typowo męski punkt widzenia!" (z Seksmisji :>)

Naukowy
    Uczestnik

Oj ..Bo O'Doom zacznie was nawracać lewym sierpowym 😆

Arille
    Uczestnik

żebym ja was nie nawróciła... Glonojad ręce przy sobie ❗

Glonojad będzie trzymać łapy przy sobie bo jest zbyt trzeźwy żeby je wyciągać do kobiet.... i jest dżentelmenem.

Zuza
    Uczestnik

Ooo... A to będzie zabawa :DPowtórka z szycia, łatania, klejenia kości i uspokajania wrzeszczących dziecia... eee... załogantów.Chlip, prawie jak na Ziemii, aż się łezka w oku kręci...Arille - czyżbyś miała zamiar pokonać jednego z "niepokonanych"? ;>

Arille
    Uczestnik

Arille - czyżbyś miała zamiar pokonać jednego z "niepokonanych"? ;>

[post="30841"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

jak mi sie cierpliwość skończy to kto wie...

wkurzona romulanka jest zdolna do wszystkiego 😈

Wyświetlanie 15 wpisów - od 736 do 750 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram