Forum › Fandom › Sesje RPG, PBF i inne › PBEM - Sojusznicy › Archiwum USS Excelsior › Mesa - archiwum
a i jeszcze jednomogę stworzyć nową postać a starą "kilym" 😉 tzn zapomnijmy o tamtym. mam kilka nowych pomysłów i chciałbym je umieścić w swoim bio
Ja nie mam z tym problemow - jeszcze nie wstawilem jej do listy czlonkow :). ale poinformuj Corva, zeby nie wprowadzal cie w takiej 'postaci'
A co tam... muszę!! Kto powiedział, że ona taka biedna jest? Przyjdzie czas na innych ;D
Spokojnie pani chorązy! Coś mi sie wydaje że będe musiał utemperować zapędy niektórych moich podwładnych 😈
Corvus, przewidujesz jakieś atrakcje dla nas w rodzaju trzęsiawki okrętu albo abordażu?? ;>***Na listę wysyłam tym razem krótszego posta bez żadnych tagów, tylko rozmowa z aresztantem - nie chcę zbytnio wyprzedzać akcji na mostku...Poza tym marzy mi się chwila wolnego żeby zrobić wpis do dziennika osobistego (dzienniki można by gdzieś tu wklejać), ale to pewnie poczeka aż do końca alarmu bojowego...
Witka
:blush: głupia sprawa. Coś ostatnio nie mam warunków ni weny - wybaczcie. Poważnie - ząbkowanie małych dzieci nie należy do radosnych chwil młodego ojca 🙂 Praktycznie od miesiąca mam zawaloną każdą nockę - jestem wyczerpany. Czytam wszystkie posty, staram się być na bieżąco, ale jedynym miejscem gdzie mam dostęp to praca.
A z bieżących:
Moja córa mówi już Star Trek, a brzmi to mniej więcej tak: TATATATA
Wyrwali mi szóstke 🙁 było cięcie, dłutowanie i łyżeczkowanie - nawet Borg tego nie życzę.
Wszystkiego dobrego dla wszystkich.
Fluor: Poprawiłem sam orta, żeby nie dołować bardziej użytkownika 😉
Sory, potrzebuje pomocy... wiecie robie sobię nową postać i chciałbym aby ona była w miarę ciekawa...1.Jeżeli Dam swojej postaci stopień chorąży to czy mam opisywać "historia w AGF" czy nie.2. primo czy kończąc AGF wychodzi się już z tym stopniem czy nie. Jeżeli nie to napiszczie z jakim stopniem się wychodzi.. 🙄
1. Raczej tak.2. Przyjęło się, że po Akademii dostaje się patent oficerski (wszak po to się wstępuje do AGF) w najniższej randze, czyli właśnie chorążego.
Sorki wogóle za taką masę pytań 😀 , ale wiecie chce żeby to co stworze miało ręce i nogi, a poza tym żeby kleiło się kupy 🙂 .Podejrzewam, że na tym moje pytania się nie skończą heh :blush:
Powinieneś pytać i szukać odpowiedzi zawsze gdy są jakieś wątpliwości, jednak to forum niekoniecznie jest miejscem dobrym na rozwiązywanie wszelkich problemów, bo nie wszystko interesuje pozostałych czytelników.Dlatego też w takich sprawach staraj się pisać do pojedynczych osób wiadomości PM albo emaile - zresztą to jest gra Play by e-mail, więc posługiwanie się tą technologią nie powinno być Tobie obce.Inaczej mówiąc: z takimi pytaniami kieruj się na priva do mnie albo kapitana (ewentualnie innych oficerów, jeśli uważasz, że mogą być pomocni).
HakunA_MatatA - jest też inne rozwiązanie: jeżeli chcesz pytać na forum, to zbierz sobie wszystkie pytania, zrób listę i zadaj je równocześnie. W ten sposób nie będziesz musiał pisać kliku(nastu) postów, aby się czegoś dowiedzieć, a inni nie będą musieli udzielać kilkunastu odpowiedzi. No i oczywiście wrrrredni moderatorzy będą dużo szczęśliwsi. 😉
PS. Poza tym, na forum, w dziale Excelsiora, jest temat o nazwie Pytania i tak sobie myślę, że byłby on znacznie lepszym miejscem na tego typu wyjaśnienia niż Mesa. Tam łatwiej będzie znaleźć potrzebne informacje ewentualnym przyszłym członkom załogi, którzy będą mieć podobne problemy.
Poczekasz, a zobaczysz panie doradco. Może będzie wszystko razem, albo nic. Jeszcze nie podjąłem ostatecznych decyzji.************Nie wymęczyć mi zbytnio aresztantów bo jeszcze ja ich wezmę w obroty, plus całą sekcje taktyczną, myśliwską i marines. Pierze polecą, ale to dopiero po tym całym alarmie.