Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 691 do 705 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

E to było by zbyt nudne. To że obie strony się nie lubią to nie znaczy że prowadzą otwartą wojnę.

Vang
    Uczestnik

Co do pięćdziesięciolatka, po pierwsze Vang widział Wilgę z pewnej odległości i mogły mu się jakieś szczegóły w postaci przemieszać. Po drugie, był jakiś post, w którym Wilga pisał, że już nie jest młodzik, coś w kwestii flirtowania z załogantkami. Przepraszam za pomyłkę, późno było, nie sprawdziłem w bio. Powinienem pisać, że na oko czterdzieści 😀

Corvus
    Uczestnik

Niech się pan jeszcze nie cieszy panie Glonojad. Jak tylko zrobie mały wypad na stacje (mój najbliższy post - będzie niedługo) i impreza po awansach, to czekam na pana w holodeku na nasz umówiony sparing. Nareszcie pozna pan co to znaczy całkowita porażka i bezsilność 😈 😈 😈

O proszę... Na posadę Kaishaku się zgłaszasz... Mam dobry program do walki. I nie licz że będę zasłaniał się bushido.

Corvus
    Uczestnik

Jesli bedziesz walczył ze mą to i metrowa ściana ze stali nie pomoże ci pozostać przy życiu. O zasady się nie martw ja wyznaję maksymę, że w miłości i na wojnie wszystko wolno. 😀

Więc będziemy równo walczyć.

Corvus
    Uczestnik

Równość to rzecz wzgledna.

właśnie. zobaczymy jak walczysz na otwartym polu.

Corvus
    Uczestnik

Tak samo jak w zamkniętym pomieszczeniu. Czyli zawsze zwycięsko. 😀 😀

Zarathos
    Uczestnik

spokoj panowie, bo wam kapitan granat wrzuci do tej sali sparingowej 😀

Corvus
    Uczestnik

Kapitan zapewne wie że zdażają sie wśród granatów niewypały, a wtedy byłoby żle dla rzucającego. 😀

Kolejny chętny. Świetnie. Im więcej tym lepiej.

Zarathos
    Uczestnik

nawet sie nie ludzcie, ze kapitan wezmie w tym udzial. on nie brudzia sobie raczek 😛

Zuza
    Uczestnik

1. Trzech pijusów i karpie... Po pijaku zjedzą karpie na zagrychę i będzie po problemie :]BTW. Glonojad czy ty wiesz ile rybki robią syfu? A jaka masakrę robią z roślinkami?2. Czy po sparringu na rannych będzie można przeprowadzać doświa.... obserwacje naukowe?3. A kapitan to oszust ;)P

Corvus
    Uczestnik

Ja sie wypowiem względem 2 punktu. Wszelkie nielegalne badania na osobie komandora porucznika Nrezar Corvusa są surowo wzbronione. Pod groźbą surowych konsekwencji.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 691 do 705 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram