Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Kapitanie. Co do sake to już dopisałem coś niezłego.

Zuza
    Uczestnik

Co do przeprawy u Nowaka - ależ ja zawsze grzecznie czekam i pytam czy mogę... I na serio, nawet panie w dziekanacie wymiękają, jeśli tylko się odpowiednio uśmiechnąć :]Co do Ali i Eli to wyszło, że jednak dobrze się orientowałam :)Swoją drogą - Korin, pisywać maile o tak barbarzyńskich godzinach? Współczuję :)No i ostatnia sprawa - pomysł Glonojada jest imo lepszy, sama chciałam to również napisać - w trosce o wątroby oficerów ochrony...

Naukowy
    Uczestnik

Zainteresowanego kapitana odsyłam do odprawy Glonojada u Nowaka..

Glonojad niezbyt na Nowaka będzie patrzył. Cóż stare porachunki jeśli to można tak nazwać.

Zarathos
    Uczestnik

Oficerom ochrony butelka sake nie straszna 😀 Poza tym podzielili by sie z kolegami 😛

A co do uzywania sake na imprezach - wino ryzowe to straszne swinstwo, na dodatek prawie niemozliwe sie tym upic (mowie o wini ryzowym, takim prawdziwym, a nie tym, co sprzedaja u nas w polsce - czyli wodce pedzonej na ryzu). wiec raczej niewiele osob bedzie chcialo toto pic - podejrzewaz ze wiekszosc preferuje 'normalne' alkohole. Dlatego oddalem toto ochronie, oni wypija wsystko, byle mialo procenty.

Lepiej im nie dawać. Niektóre roczniki są dość "rzadkie". Nie wolno tych rzadkich pić ( pierwsze roczniki ze służby ).

Zuza
    Uczestnik

Butelka to chyba nikomu niegroźna :DTylko tam chyba nie chodzi o butelkę... No chyba, że w przyszłości będzie się TAAAAAKIEEEE wielkie butle robić - tylko po co?A na imprezach to się dziwne rzeczy pija, zwłaszcza im dłużej zabawa trwa... może się to do drinków nada? :]To oczywiście tylko teoretyczne dywagacje, bo co ja tam o alkoholu mogę wiedzieć

Ta Sake jest dość mocna. Glonojad potrafił się nią upić. Nawet w BG 166 ( pierwsze spotkanie majora Voird'a ). Nigdy nie nalerzy lekceważyć Glonojada. Jego Sake nie jest całkowicie Cannon.

Naukowy
    Uczestnik

Oj cienka ta ochrona, cienka...Chlają podłe trunki , pilnują statku tak, że byle kadet łazi sobie po nim bezkarnie.. A kapitan to toleruje ❓ 😆 Do nerwicy doprowadzicie biednego PO 😆

To niech PO sobie też wypije i nie będzie się tak nerwił. Kampai!

Zarathos
    Uczestnik

statek teoretycznie powinine byc chroniony przed intruzami przez ochrone stacji, ale jaka ona jest kazdy wie. Zaloga Excelsiora ma wolne, ochrona tez.

Teraz to ochrona nie nada się do niczego jak wychleją 15 letni zapas Sake. Lepiej zmienić zdanie i dać część Sake dla Marine's.

Arille
    Uczestnik

Swoją drogą - Korin, pisywać maile o tak barbarzyńskich godzinach? Współczuję 🙂

to bardzo trudne do wyjasnienia no ale inaczej sie nie da...

sama sobie też współczuje 😀

O`mus
    Uczestnik

Sake dla Marine`s, czy ja wiem..... 😀 Najpierw by musiało przejść przez kontrole zapachu i smaku, a jak wiecie dowódca poświęca się dla ludzi 😛

Skrobnę posta z prośbą o "zaopiekowanie" się moim trunkiem.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram