Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 616 do 630 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Naukowy
    Uczestnik

Doktorku ...jak już wybałuszać gały to do czegoś konkretnego 😆 , prawda ❓ :lol:Akeen, gdzie ty łazisz, że na nikogo nie możesz trafić? 😆

Arille
    Uczestnik

Nie zauważyłam O'Dooma bo moją uwagę pochłoneła Eli. Chyba jednak wole widok kobiety w dziwacznym kostiumie niż kapelana.Radze Korin nie nawracać - to się może źle skończyć 😈

fluor
    Klucznik

On nawraca tylko takich, co się wzbraniają :DZastanawiam się, czy jak spotka się z nim Johnson i odpowie kapłanowi, że wyznaje tą samą wiarę, to da mu spokój czy nie 😉

Arille
    Uczestnik

Jeżeli się Johnson z kapelanem spotka, bo na razie ma przed sobą spotkanie z Korin a to może być traumatyczne i O'Doom może jeszcze zmienić wyznanie 😀

Naukowy
    Uczestnik

Ojciec Cornelius o'Doom nie boi sie wyzwań..W końcu nawróci nawet Borg i Ferengi ❗ :lol:Poza tym niewiele może zachwiać niewzruszoną wiarą O'Dooma

Glonojada, jego kumpli i Admirała Małeckiego nie nawróci. Prędzej wszyscy go wywalą z pomieszczenia w którym się będą znajdować ( za jakiś czas ).

Arille
    Uczestnik

Ojciec Cornelius o'Doom nie boi sie wyzwań..W końcu nawróci nawet Borg i

Ferengi ❗  😆

Chyba pisał że widział Romulan po drugiej stronie karabiunu?

dużo się w tej kwestii nie zmieniło...

nastawianie jest wciąż podobne

Poza tym  niewiele może zachwiać niewzruszoną wiarą O'Dooma

[post="30432"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

ja nie mówie o chwianiu ale o trzęsieniu ziemi... a może raczem trzesięniu O'Dooma

Naukowy
    Uczestnik

Zgodnie z tym co napisałem w charakterystyce O'Dooma na stronce. Był on przez 20 lat marines.. I:1) W wojnach strzelał także do Romulan..Ale to nie znaczy, że ich nienawidził..Kazali strzelać to strzelał.2) O'Doom jest duży, ciężki i potrafi walczyć..Lepiej żeby Romulanka nie brała się do rękoczynów. 😆

Arille
    Uczestnik

rób z O'Doomem co chcesz ale nie mów do niej "kwiatuszku" ❗

fluor
    Klucznik

Heh, to się trafiła grupka w poczekalni przed gabinetem Nowaka... ucieszyłby się gdyby wiedział, że jest tak rozchwytywany... 😀

niestety obecnie musi się użerać z kapitanem Jerzym "Mam na nogach sandały, ale to nie znaczy, że przychodze tu dla odpoczynku ;)" Styczyńskim , heh...

Zuza
    Uczestnik

Nie zauważyłam O'Dooma bo moją uwagę pochłoneła Eli. Chyba jednak wole widok kobiety w dziwacznym kostiumie niż kapelana.

Radze Korin nie nawracać - to się może źle skończyć  😈

[post="30428"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Zaczynam się gubić w sytuacji... kto jest w gabinecie?

Imo... w sekretariacie Zuza, O'Doom, Allora i obecnie doszła Korin, u Nowaka - on i Styczyński...

Skąd jakaś Eli?

No i... sekretarka tylko rozmyśla jaki kostium sobie kupi.

Przynajmniej tak mi sie kojarzy 😉

Arille
    Uczestnik

wybacz pomyliłam Styczyńskiego z Eli oboje szykowali się plaże czy basen 😮

Naukowy
    Uczestnik

Oj Zuza za łatwo ci poszło 😆 ..Jak Glonojad tak zaczął, to miał przemowę o regulaminie. A po upierdliwym księdzu i aroganckim Styczyńskim raczej Nowak nie jest w humorze. 😆

..Jak Glonojad tak zaczął, to miał przemowę o regulaminie.

[post="30445"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

I beg your pardon? O co ci biega z przemową?

Zarathos
    Uczestnik

Zuza - jest Eli i Ali - dwi baaaardzo sie lubiace kobietki. Ali to sekretarka (od Allora) a Eli to jej 'przyjaciolka': Elisabeth deVries - wielki wrzod na tylku Nowaka i specjalistka od taktyki i strategii na stacji. Niektorym (ehem, ehem) myla sie te dwie osobki, bo obie sa moimi postaciami 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 616 do 630 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram