Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 601 do 615 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Co to jest SOR, bo chyba nieuświadomiony jestem? :>

Szpitalny Oddział Ratunkowy, odpowiednik ambulatoriów dawnego pogotowia ratunkowego.

Bardzo przyjemne miejsce, pod warunkiem, że nie ma tłumu pacjentów 😀

Naukowy
    Uczestnik

Kapitan postąpił niesportowo, wykmnął się zO'Doomowi z łap 😆 A przecież i on powinien dostac możliwość oświecenia 😆

Zarathos
    Uczestnik

jakby o'ddom nie wgapial sie w spodniczki, to by mu nie umknal. ale exc spedzi jakis czas, wiec moze natkna sie na siebie 😀

Naukowy
    Uczestnik

Wytykasz biednemu kapłanowi jego słabości 😉 kapitanie..Wstyd :lol:Ale on was jeszcze wszytkich nawróci 😆

Już my go nawrócimy... ( Zukow, Asbestos i Glonojad )

Zuza
    Uczestnik

O' Doom ma szanse dopasc kapitana gdy tylko ten wyjdzie z gabinetu Nowaka... I oby to nastapilo jak najszybciej, bo inaczej biedna Zuza gotowa zaczac sie zastanawiac, czy przypadkiem moze Bog jednak istnieje :]

Bonifacius
    Uczestnik

Przykro mi że nie moge uczestniczyć w tak szybko toczącej się akcji 😥 .Nie nadążam nawet z czytaniem postów. Kapitanie uśpijcie mnie w jakiś cywilizowany sposób, żebym nie stracił za dużo. A tak się cieszyłem na myśl o imprezie w BG 166 😥 😥 😥 😥 , odznaczeniach, rozmowach, posiłkach itd. itd. eeeeeechSpóźnine powitanie dla wszystkich nowo przybyłych, miło że nas wciąż przybywa :)I tyk optymistycznym akcentem zakończę swoją wypowiedź.Boni/McSee/Van Klaus

Naukowy
    Uczestnik

Ej ..nie jest tak źle. Oprócz małej holowojenki nie wydarzylo się nic, o czym McSee musi stanowczo wiedzieć..Bez problemu możesz wkręcic się do gry ..

fluor
    Klucznik

Generalnie w każdej chwili Boni może się obudzić na pokładzie BG-166 i napisać posta zupełnie niezwiązanego z głównym nurtem akcji (który nota bene gdzieś nam umknął ;D) - jedzenie posiłku, spotkanie nieznajomego, zwiedzanie stacji - wybór klasycznych chwytów jest duży ;)Wystarczy tylko że znajdziesz troszkę czasu na pisanie 🙂

Bonifacius
    Uczestnik

Juz poczułem się lepiej :)Mam mnóstwo rzeczy napisanych - niestety na papierze i nie zawsze mi się chce przepisywać. na urlopie może cos wymyślę, ale tam cywilizacja ograniczyła się do TV i 2 programów TVP :)...ale i tak dzięki za pokrzepienie :DBoni

EMH Mark IX
    Uczestnik

Nooo... Po postach wnioskując to sytuacja zmierza ku wielkiej finałowej orgii... Prawie naga Q, śliniący się kapelan i strzelający oczami Doc...Nieźle, nieźle 😆

fluor
    Klucznik

Według statystyk serwera grupy dochodzimy do poziomu średniej 11 postów na dzień (w rozliczeniu tygodniowym)... a bywały czasy, że i w tydzień tylu nie było)... No, stachanowcy, trzymać tak dalej 😀

Tylko przodownicy pracy byli problemem. Podwyższano normy a płace jak były marne tak były ( co prawda nikt nam nie płaci ale tak dla informacji to dałem ).

fluor
    Klucznik

Pragnę przypomnieć tylko, że w tym tygodniu nie wyrobiłeś jeszcze normy Admirałem ;)Przy okazji - Johnson co prawda nie pamięta treści swojego snu, ale ma dziwne przeczucie, że jest coś winien Glonojadowi, więc szykuj się na zaproszenie do baru 🙂

Dobra. Nie wypiję sake do tego czasu.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 601 do 615 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram