Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 586 do 600 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Sytuacja mi odpowiada. 0,5 punkta jest lepsze niż cały punkt.

fluor
    Klucznik

No, miała być wielka impreza po przylocie EXC na BG, a tu na razie marnie z tym jak widzę. Glonojad skacowany leży w ambulatorium, reszta się gdzieś rozeszła... czy na urlopach...afaik zbliża się wielkimi krokami ceremonia rozpoczęcia nowej misji Excelsiora oraz przyjęcia nowych osób oficjalnie do załogi 🙂

cóż ktoś musi być na warcie gdy reszta wybyła.

Arille
    Uczestnik

skacowany to raczej na niewiele się Glonojad przyda 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

Prośba do Glonojada.Przepraszam, ale ciągle nadrabiam zaległości, więc musisz sam się wydostać z detoksu. Użyj chorążego 2.No, chyba, że zaczekasz jeszcze dzień, dwa 🙂

Dobra, postaram się jakoś nie zepsuć stylu.

fluor
    Klucznik

Pozostawiony sam sobie doradca postanowił zrelaksować się w czasie krótkiej drzemki... Tylko się nie wystraszcie 😛 Podobieństwo osób i zachowań jest wyłącznie efektem działania wybujałej wyobraźni Johnsona 😉

edit: posta z koszmarem dedykuję wszystkim osobom, które twierdzą, że czegoś nie da się zrobić w Excelsiorze. Uśmierciłem prawie połowę załogi, w tym kapitana Styczyńskiego (drugiego po Bogu:P), bez pytania ich o zgodę, naruszyłem (tylko pozornie:P) multum przepisów dotyczących niekierowania cudzymi postaciami i jeszcze mi to ujdzie na sucho 😀

Vang
    Uczestnik

Smiem twierdzic, ze koszmar to byl doskonaly post. Aha, Glonojad wybacz za te wode dla karpii, ale Jones mogl sie bardziej postarac a nie wysylac pierwszego lepszego z zakurzonym odkurzaczem. O ile dr Green na to pozwoli, znajdziemy w ambulatorium lepszy pojemnik.

Zuza
    Uczestnik

Gdy tak czytam o sytuacji w ambulatorium... wystarczyłoby zmienić tylko proporcje personelu męskiego do żeńskiego, zabrać sprzęt i mamy klasyczny, codzienny polski SOR. Taki bez spanikowanego tłumu :>Jakże swojsko, aż się łezka w oku kręci...Ten kosmos widać wcale nie jest tak odległy 🙂

Naukowy
    Uczestnik

Trzeba ci przyznać doktorku...Problem Q jest zabawny 😆 ..Muszę sie nagłowić jak go rozwiązać 😆 Flour..co do snu..możliwe, że ktoś podprogowo programuje.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Rany Fluor! Aleś pojechał z tym snem :)Dawno nikt mnie tak nie zakręcił, po prostu super 😆 A jak w tekście zaczęło przewijać się zdanie o szukaniu spisków, od razu mi się przypomniał ST VOY: "Barge of the dead" i rzucane do B'Elany przez wszystkich "defend yourself!" :)Kolego Naukowy - rzuć jakiś pomysł mailem albo przez PM, może wspólnie coś wymyślimy 🙂

Naukowy
    Uczestnik

Pomysły mam już trzy doktorku 😆 ..zresztą, zaraz puszczę posta na listę, to przekonasz się jakie. Co do snu..to liczę że po kolejnej misji Excelsiora, Johnson będzie miał kolejny sen w któym podsumuje dziejące się na niej wydarzenia 🙂

fluor
    Klucznik

klasyczny, codzienny polski SOR.

[post="30382"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Co to jest SOR, bo chyba nieuświadomiony jestem? :>

Co do snu..to liczę że po kolejnej misji Excelsiora, Johnson będzie miał kolejny sen w któym podsumuje dziejące się na niej wydarzenia

A ja liczę na rewanż Wilgi w jego śnie ;P Chociaż Johnosn nie zdążył mu jeszcze tak zajść za skórę... hmm :>

Naukowy
    Uczestnik

Cóż..w ewentualnym śnie. Miałem zamiar odsłonić nieco z tajemniczej przeszłościWilgi..Ale być może pojawią się jakieś postacie z Excelsiora ( a napewno Glonojad i Doktorek 😆 )..Cóż już szukam pigułek na sen 😆

fluor
    Klucznik

O'mus, masz szczęście, że doradca nic nie wie o tej drobnej symulacji z załogą Penumbry, bo nie dałby ci spokoju do końca życia 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 586 do 600 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram