Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 571 do 585 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Bylebym tylko nie wylądowała jako owa kelnerka, to będzie dobrze :>

EMH Mark IX
    Uczestnik

Witaj Zuza :)A tak poza tym, jak wam się podoba Q w moim wydaniu?Wiem, że nie ośiągnę takiego poziomu jak oryginał, ale będę się starał 😆

fluor
    Klucznik

Jeśli chodzi o Q, to szczerze mówiąc każdorazowe wystąpienie w treku/grze istoty o możliwościach zbliżonych bogom powoduje u mnie odruchy niechęci 😛

Zarathos
    Uczestnik

U mnie tez, ale doc tak ladnie prosil, blagal i plaszczyl sie 😀 ze nie wypadalo odmowic :Pto jednorazowy wystep, jak zniknie z ambulatorium, wiecej sie nie pojawi. doc - dla przypomnienia, masz zakaz wstawiania Q gdziekolwiek poza ambulatorium.

Naukowy
    Uczestnik

Nie wiem, czy akurat Glonojadowi należy się ten punkt karny..w koncu wylądował na detoksie i nie zbyt dużej możliwości do działania..Dopóki go numer dwa nie wypuści.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Co do detoksu - moja wina. W tym natłoku jak widać coś mi umknęło.

A Q nie będzie się szwędał, tak jak obiecałem :cool:.

Bardzo Ważny Edit

Po krótkim przemyśleniu, zgadzam się z naukowym i stwierdzam, że ten punkt karny należy się bardziej mnie niż Glonojadowi.

To w końcu z mojej winy leży dalej na odtruciu.

Moja propozycja jest następująca. Punkt Glonojada kasujemy a za karę, 0,5 trafia na moje konto - OK?

Naukowy
    Uczestnik

Szkoda doktorku, że w twym poście było tak mało tagów dla Wilgi..I nie mogłem wstawić swych komentarzy 😆

fluor
    Klucznik

Przypominam o idei Wolnych Tagów :)Posty są tworzywem z którego budujemy wspólną historię, więc każdy z uczestników rozmowy powinien mieć prawo do jej modyfikowania, jeśli uzna np. że tagi dla niego są źle umiejscowione...Jeśli nasz bohater jest zablokowany w jakimś pomieszczeniu, bo jego rozmówca uparcie nie odpisuje i ignoruje nasze tagi, to możemy uznać, że ta rozmowa się jakoś odbyła i kontynuować akcję albo wykorzystać jednego z zawsze uczynnych NPCów 😉 Możliwości jest naprawdę bardzo dużo...

Widzę że mówiono o mnie. Cóż. Doktorkowi wybaczam. W sumie ja nie miałem zbytnio pomysłu na jakiś sen Glonojada więc żadnego złego się nie zdarzyło. A co do ułaskawienia i wykasowania punktu karnego to proszę aby to się odbyło na Liście z wielkim Announcementem i "pompą". Co kto lubi.

fluor
    Klucznik

Małecki: tylko jeśli Zarathos się zgodzi na taki układ. Bo IMHO wina EMH nie jest wcale taka oczywista...

Spoko. Całą sytuację da się na pewno uregulować jeśli będą chęci ze wszystkich zainteresowanych stron.

fluor
    Klucznik

Ależ jestem bardzo spokojny 🙂 Zwłaszcza że to nie ja dostałem punkty karne 😉

Corvus
    Uczestnik

Mam pytanie do kapitana. Za co mam punkt karny?? Bo ostatnio u mnie marnie z pamięcią.

Zarathos
    Uczestnik

Ty Corv? Cos tak ze dwa albo trzy tygodnie temu nie zalapales sie na zadnego posta w okresie rozliczeniowym 😀 Stad ten karniak. Glonojad - jak sam przyznal, nie mial pomyslu, ale to nie zwalnia od pisania. fakt, ze ciezko pisac jak sie lezy nieprzytomnym na detoksie. No i skoro doc tak ladnie sie pokajal... Glonojadowi kasuje pol (0,5) pkt, mial utrudnione "warunki", tym bardziej ze doca nie bylo (a raczej - pojawial sie po przerwie i mial prawo cos przegapic), co nie zmienia faktu, ze nic nie napisal. Doc nie dostaje karniaka, bo nie ma za co go dostac.

Corvus
    Uczestnik

A tam to możliwe. To były dla mnie gorące tygodnie. Ale więcej sie nie powtórzą.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 571 do 585 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram