Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 556 do 570 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Sorki ale Glonojad jest nie nawracalny. Od czasu wielkiej wściekłości ( 2000 AD ) która zapanowała u jego Wielkiego ( i takie tam inne tytóły ) przodka, chrześcijaństwo w jego rodzinie nie miało szans bytu. Mimo to panowała względna tolerancja religijna. Jednak było zakazane otwarte agitowanie na rzecz jakichkolwiek religii.

Naukowy
    Uczestnik

Jak się wszyscy przekonają ojciec O'Doom jest strasznie uparty, jeśli chodzi o nawracanie 😆 ...Więc uwaga tam na stacji ❗ 😆

Glonojad to pewnie za dużo po stacji nie połazi bo będzie musiał przygotować się na wizytę dawno nie widzianego Gościa.

Naukowy
    Uczestnik

Doktorek ma gościa, Styczynski ma gościa, Glonojad ma gościa i Corvus chyba tez.Co to jakis zjazd ❓ 😆

Może to pierwszy zajazd od czasów "Pana Tadeusza", i to jeszcze w kosmosie. Tylko nikt nikogo nie ma zamiaru puścić z torbami.

Zarathos
    Uczestnik

na kazdorazowe uzycie Q potrzebna jest moja zgoda (lub fluora dla czlonkow akademii i bg-166). na razie pozwolilem dokowi na to jedno pojawienie sie i na wiecej nie zamierzam. dlatego nie slincie sie tak 😀

Na pewno się nie ślinimy na widok zapalonego światła 😉

Zuza
    Uczestnik

Slinotok to raczej wscieklizna a nie zatrucie metanolem ;>(a propos - temu ostatniemu najlepiej zapobiegac utrzymujac we krwi odpowiedni poziom etanolu do momentu wydalenia metanolu)A tak wlasciwie, to chcialam sie przywitac :DZapisalam sie kilka dni temu, bede grac kolejnym lekarzem - oby juz niedlugo.Pozdrowionka3PS. A jak siadalam do do archiwalnych @ to byla 15:30...

Naukowy
    Uczestnik

Doktorku czeka cię chyba organiczna konkurencja 😆 Nie daj się pokonać ❗ zbyt łatwo 😆

Dobrze że Ja nie mam Holo Konkurencji. Sternik to ma dobrze.

Zarathos
    Uczestnik

Glonojad - okret ma 100% pokrycie holoemiterami. Co za problem wygenerowac holo-sternika 😀

Naukowy
    Uczestnik

To ja zamawiam holokelnerki do mesy 😆

fluor
    Klucznik

Ja tam wole prawdziwe :PWitam kolejna graczkę i mam nadzieje, że aklimatyzacja będzie przebiegać szybko i bez powikłań ;)PS. w związku z taryfą wakacyjną w weekendy mam troszkę trudniejszy dostęp do netu, stąd wynika moja króciutka nieobecność. Obiecuję jednak, że w poniedziałek nadrobię wszelkie zaległości (przy okazji wyjdzie kolejna wersja stronki z kartami O'Dooma, Zuzanny, Małeckiego i może Nowaka).

Raider71
    Uczestnik

Moze mi ktos pomoc? Wracam z tygodniowej nieobecnosci, a nie wiem za bardzo co sie dzieje... (ok. 30 postow nieprzeczytanych w ramach wyjazdu...) Krotko mowiac(piszac?) czy mozna prosic o streszczenie?

@ Post przenesiony z działu OOC @

Naukowy
    Uczestnik

Ogólna sytuacja jest nastepująca..symulacja ataku się zakończyła. Teraz czekamy na spotkanie na szczycie Nowak, Styczyński. Reszta załogi rozchodzi się lub juz rozlazłapo promenadzie bazy. Co zaś do samego Tezika, wylądował (wyląduje?)w klinice( Post wypoczynek #89)..I to jest chyba ostatni post dotyczący twojej postaci..Czyli teraz siedzisz gdzieś celi i czekasz na lekarza.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 556 do 570 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram