Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Naukowy
    Uczestnik

Albo skierowania do pracy w magazynie 😆

Spoko. W magazynie też się będę przelewał.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Ufff.... Ale daliście mi popalić...Wczoraj udało mi się w końcu przekopać przez te tony postów - nie powiem fajne.Już mniej więcej wiem o co chodzi, więc zabieram się za pisanie i z rana doktorek powinien być już czynny, z małym bonusem :lol:.Póki co jednak, zanim nie uporządkuję burdelu z tepsą, w weekendy pisał nie będę i na razie niewiele mogę na to poradzić.

No wreszcie doktorek pobieże moje DNA jak zapowiedział kilka "stuleci" temu.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Jakie dna?Od ciebie to mogę co najwyżej pobrać alkohol rozcieńczony czerwonymi krwinkami 😆

Naukowy
    Uczestnik

Przygotuj się, przygotuj doktorku..Bo cię czeka ciężka przeprawa z Pierwszym Oficerem 😆

fluor
    Klucznik

Skoro okręt jest już oficjalnie zadekowany to doradca może sobie pozwolić chyba na chwilkę wolnego 🙂 Rozumiem z tego, że kapitan nie udzieli nikomu urlopu, tylko pozwoli by oficerowie puścili się samopas 😀

Zarathos
    Uczestnik

chyba juz nawet oglosil przez glsniki, ze zaloga ma wolne na czas pobytu w bazie - tuz zanim dolecielismy. wiec mozesz uprawiac hulanki i swawole 😀

Jak tylko się wyliżę to spadam na suchy ląd. Złożę najwyżej raport dla kapitana z wyjaśnieniami odpowiednimi.

EMH Mark IX
    Uczestnik

No to wróciłem do działania 🙂 Mam nadzieję, że mój post się wam spodoba.

Kolego Naukowy - żadnych przepraw - pacjenta trzeba traktować łagodnie.

Poza tym postanowiłem Cię wyróżnić.

Za klika chwil dołączysz do elity oficerów Floty, którzy mieli okazję poznać samego Q osobiście 😆

fluor
    Klucznik

Q na pokładzie? Wielebny O'Doom w samą porę się pojawił, bo ktoś będzie musiał odprawiać egzorcyzmy... a kysz, zły duchu 😛

EMH Mark IX
    Uczestnik

No ja też byłem pod takim wrażeniem gościa, że z rozpędu napisałem "odwróciłem się" zamiast "odwróciłem głowę".Ot taki niewielki buraczek.A co do Wielebnego, wątpliwe żeby Q go zaszczycił spotkaniem.Skupi się raczej na Wildze z braku Rikera albo Kaśki 😆

Naukowy
    Uczestnik

Zgodnie z doktryną KKP (odłam reformowany), inteligencja elektroniczna , również ma duszę..Doktorku szukałeś wyznania dla siebie 😆 ❓ Bo wielebny O'Doom lubi nawracać na właściwą drogę 😆

Buddyzm jest dobry. Szintoizm też. Glonojad ma nawet parę gadżetów które są dobrą pomocą...

Naukowy
    Uczestnik

Cóż..buddyzm buddyzmem, a czas nawrócić Glonojada na wiarę w Pana :lol:Oczywiście po paru głębszych 😉 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 541 do 555 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram