Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Taktycznemu Excelsiora, który niechybnie zechce porwać załogę Penumbry chciałbym naświetlić jedną rzecz - Penumbra ma aktywne osłony. Co prawda ich walory bojowe są niskie, ale wystarczające by uniemożliwić przesłanie.

Zarathos
    Uczestnik

(taktyczne grzebie w kompie, i to ja (w sumie nie wiem czemu) prowadze oficera taktycznego na mostku. Co do oslon, to strzal jeden czy dwa (symulowane rzecz jasna) poinformuja zdezelowany komp mirandy ze oslon jednak nie ma i umozliwi transport :DA tak swoja droga - mam nadzieje ze kadetow nie ma na pokladzie penumbry. bo jak odpala torpedy bez glowic cwiczebnych i zadziala automatyczny system ochronny Excelsiora, to nawet proszek z tej mirandy nie zostanie.

bo jak odpala torpedy bez glowic cwiczebnych i zadziala automatyczny system ochronny Excelsiora, to nawet proszek z tej mirandy nie zostanie.

Niefart....

fluor
    Klucznik

1. O ile komputer Mirandy zadziała. Ale w zasadzie powinien zadziałać. Fakt faktem, że bez walki Penumbry nie dostaniecie :>2. Ja pierwszy strzeliłem torpedami do Excelsiora, więc chyba mogę liczyć na jakieś efekty tej akcji. Co prawda strzały są na wyczucie, ale się Exc chyba nie spodziewa tego, więc pewne szanse trafienia są.3. Na Penumbrze nie ma oficera ze stażem dłuższym niż 3 lata, a średnia to rok służby na prawdziwych okrętach. 😀

Naukowy
    Uczestnik

Witaj z powrotem wśród funkcjonujących doktorku ..Pamietaj że Numer dwa pilnuje Glonojada ....na toksykologii i rozważa co zrobić z jego bimbrownią..Poza tym jesteś mi winien piwo za kolejne składanie cie do kupy 😆

EMH Mark IX
    Uczestnik

Hyhy.. Piwo albo coś innego dostaniesz od mojego gościa, ktory lada moment pojawi się na pokładzie :)Poza tym kończę się przegryzać przez te wszystkie posty... Sporo narozrabialiście ostatnio 😆 Pytanie z innej beczki. Ma ktoś pomysł na odejście Dory z gry?W sumie to ja byłem najpewniej przyczyną tej decyzji i chciałbym jakoś wyprostować sytuację.Szkoda, tylko, że zadziałała tak impulsywnie bo miałem nadzieję, że się jednak pogodzimy po tym zamieszaniu.Jeżeli nikt nie ma nic przeciwko, zakończę wątek Dory w sposób naprawdę efektowny biorąc pod uwagę opinię o jej dokonaniach w BG166.PozdrawiamEMHPS. W jakim rejonie u licha jest zlokalizowana BG166?? Jakoś się nie doszukałem tej informacji.

Zarathos
    Uczestnik

Los Dory jest juz postanowiony, wiec nic nie mieszaj doc :)A wlasnie McSee. Okret juz dokuje (zaraz skrobne posta o tej ostatniej strzelaninie) wiec niedlugo czas na zapowiedziana wczesniej impreze :)W poblizu dawnej granicy romulansko-Federacyjnej (a obecnie gleboko na terytorium Federacji), ale dokladnie gdzie, to ci musi fluor powiedziec.

Kurna impra się szyci a ja kurna leżę i się detoksyfikuję. Trza zmienić stan rzeczy. A co do Bimbrowni to zaraz wyjaśnię o co biega.Glonojad wyprodukował bimber przez przypadek. Chciał sprawdzić co wyjdzie z jego nowej receptury na Sake. Bimber nie jest oryginalnym założeniem aparatury Glonojada.

Naukowy
    Uczestnik

Bimber czy nie..Doktorek chyba nie pozwoli na dalsze chemiczne eksperymenty Glonojada..Za drugim razem, może nie zdążyć z detoksem.

Mam jeszcze zapas Sake z poprzednich lat. A jest tego....

Naukowy
    Uczestnik

Ta zostanie ci oszczędzona..W końcu na tym statku prohibicja nie obowiązuje..Ale jak Wilga zobaczy cię zalanego w trupa, zwłaszcza na służbie, to będzie Glonojad miał przechlapane 😆

To chyba Wilga będzie widzieć potrójnie bo na okręt wprowadza się dwóch kumpli Glonojada. Zatęsknili za Sake i producentem...

Naukowy
    Uczestnik

Wildze może to i sie nie spodoba..ale tym razem Glonojadowi się to upiecze..Stojący w doku Excelsior nie potrzebuje trzeźwego sternika.

Glonojad będzie miał jeszcze zastępców. Ich robotą będzie zastąpienie Glonojada gdy ten będzie bardziej "upłynniony".

Zarathos
    Uczestnik

glonojad ma byc trzezwy na sluzbie. najlepiej po sluzbie tez 😀 bo jak w czasie sluzby nie bedzie, to predzej doczeka sie degradacji, nie awansu

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram