Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Corvus
    Uczestnik

Ja po prostu nie mogę sobie pozwolić na błędy, przyjacielu. Jeśli jakiś popełnię to bedę martwy. Dlatego są raczej marne szanse że go poełnię, ale jeśli już to raczej ntych miast wezme sie za sprżatanie jego skutków. Więc proponuje nie być wtedy w mojej okolicy, moze być bardzo nieprzyjemnie.

Producent napojów jest zbyt łatwą zdobyczą

czekaj aż się wybudzę

Naukowy
    Uczestnik

Agresją obaj niewiele wskóracie...A zawodowcem wywiadu to byłem ja..Teraz na emeryturze 😆

A jaka tam znowu agresja... najwyżej sprawdzanie ostrości broni. Nic złego.

Corvus
    Uczestnik

Jaka znowu agresja?? Ja po prostu czuje sie w obowiazku ostrzec wszystkich zainteresowanych skrzywdzeniem mojej sromnej osoby że może im to nie wyjsć na zdrowie. No ale jeśli ktoś chce ukryć strach to podobno każdy sposób który działa jest dobry. 😀

Naukowy
    Uczestnik

Glonojad...Na ochronie statku czy na Unice? Bo ani im ani jej to się nie spodoba :lol:No cóż..Corvus To w takim razie wiedz, że Wilga nie należy do osób które łatwo skrzywdzić..i też ma swoje sztuczki 😆

Corvus
    Uczestnik

Sztuczki sztuczkami, ale spoko sposób znajde.

Naukowy
    Uczestnik

W razie ewentualnego konfliktu Unica podlega oficerowi o wyższych uprawnieniach. Taktyczny nie przebije PO. 😆 Jesli znalazłby się spobób na Wilge, to i na Corvusa także 😆

Sposoby sposobami ale najpiękniejsza jest Vendetta. Nawet za Moralitety czy jak to się tam nazywa. A co do ochrony to jak mi wlezą w tryby to ich problem. A Unica nie będzie nawet widzieć Glonojada.

Corvus
    Uczestnik

Żeby na kogoś znaleść sposób to rzeba tego kogoś troche poznać. A mi sie widzi że na mój temat jest najmniej informacji z całej załogi.... chociaż po nadchodzących wydarzeniach powinnieneś sie troche więcej o mnie dowiedzieć. 😀

Naukowy
    Uczestnik

Nie doceniasz chyba naszej oficer ochrony 😆 ..taki bład może cię sporo kosztować, nie mówiac już o kosztach vendetty.Corvus..To co wiesz ty jako gracz..To nie znaczy, że wie to twoja postać.Wykorzystanie w ten sposób wiedzy to naginanie reguł do swoich potrzeb.

Co do Vendetty to nieważne.

EMH Mark IX
    Uczestnik

No dobra - dość opieprzania się.Jako, że lada moment skończy się autodiagnostyka matrycy i co najważniejsze, niczego niepokojącego nie wykaże, czas powrócić do gry.Poza tym aż mnie skręca, żeby nadepnąć znów na odcisk kapitanowi i trochę porozrabiać. 😆

Zarathos
    Uczestnik

O rzesz w morde lizany... a juz chcialem awansowac nowego oficera medycznego na szefa lekarzy. 🙂

w sumie to nieglupia mysl. Ostatecznie nazywasz sie AWARYJNY holoprogram medyczny 😀

Witaj ponownie doc

EMH Mark IX
    Uczestnik

Muhahahaaa 😆 To się nazywa wyczucie chwili i comeback w wielkim stylu :)Czołem szefie (co do tego rozrabiania to miałem na myśli raczej holodeck - w końcu jest nowa załogantka, trzeba przypomnieć sobie "intimate relationship". No chyba, że Wilga się za bardzo rozpędził i za dużo mi wyciachał z programu :lol:)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram