Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Nie dość, że zniszczył prawie całą BG166, to jeszcze po Penumbrę łapy wyciąga :> Ze Styczyńskim Excelsior może pokonać całą... Gwiezdną Flotę wkrótce :DTo nie jest aż takie absurdalne założenie, zważając na to, że kilka tropów spiskowych wiedzie do Admiralicji i Sekcji 31 😉

Zarathos
    Uczestnik

spiskowa natura Nowaka sie odzywa. ExC jest od ratowania nie pograzani Federacji. A ustawienie lamagow i lazegow do pionu i pokazanie im jak powinien zachowywac sie oficer GF moze tylko w tym pomoc.Swoja droga co by zrobil Nowak jakby Styczynski wyciagnal od Nowaka zgode na tymczasowe przejecie dowodzenia nad baza. Bo poddani "milosciwie panujacego" 😉 Nowaka chyba by przez sluzy wyskoczyli 😛

Naukowy
    Uczestnik

Od spisków i spiskowania jest tutaj paranoiczny pierwszy oficer 😆 , a tak w ogóle kto wie gdzie siegają macki romulańskeigo wywiadu 😆 ❓ Swoją droga czy kapitanowi Styczyńskiemu chciałoby się zarządzać siedliskiem chaosu i anarchii jakim jest baza gwiezdna 166?

Raider71
    Uczestnik

Jutro napiszę resztę historii dzikiego Wolkana i to nie na pewno... No weicie jutro spotkanie Kujawskich Trekerów...

fluor
    Klucznik

Nie spiskowa natura Nowaka się odezwała , kapitanie, tylko doradcy :)Nowak jest tylko pionkiem w grze wielkich ;)Komandor Nowak jak sądzę będzie przekonany, że ćwiczebne strzelanie powinno być uprzedzone. W końcu przed wojskowymi manewrami należy się upewnić, że obie strony mają ślepą broń i nie zrobią sobie nawzajem krzywdy - co by się stało gdyby zupełnym przypadkiem wyrzutnie torpedowe bazy działały? Albo gdyby załoga Penumbry (nadal jest to możliwe) postanowiła nie oddać życia tanio i staranować Excelsiora na serio lub po prostu wysadzić okręt.Obawiam się, wszystko na to wskazuje, że niezapowiedziany atak Styczyńskiego, jakkolwiek tylko za pomocą ćwiczebnej broni naruszył któryś z przepisów bezpieczeństwa regulaminu GF. I tym samym Nowak będzie mógł liczyć na zrozumienie Biurokralicji, w przeciwieństwie do Styczyńskiego.

Naukowy
    Uczestnik

Ale Nowak będzie się musiał liczyć z tym, że cała odpowiedzialnośc za bałagan w bazie spadnie na niego..Jako nieformalny samozwańczy spec 😆 od prawa GF, uwazam że w interesie obu dowódców ( zarówno Nowaka jaki i Styczyńskiego ) byłoby wyciszenie tego incydentu.

Zarathos
    Uczestnik

No styczynski moze i tego nie naglosni, ale postraszyc imc nowaka moze (ostatecznie za cos mnie Nowak musi nie lubic :D) konsekwencjami takiej "gotowsci" stacji i personelu do dzialania. Ale akurat w tej chwili nie to mam na mysli. czytam wlasnie post Corvusa i zaczelem dochodzic do wniosku, ze zakaze tworzenia postaci majacych jakikolwiek zwiazek z wywiadem,, kontrwywiadem i jakimkolwiek wiadem :)I bardzo was prosze o ukrocenie tych wywiadowczych zapedow waszych postaci. Statek pelen agentow 007 to juz nie jest smieszne. Kapitan ma tyle wspolnego z wywiadem co nic. Likwidowanie S31 bylo standardowa operacja w czasie wojny (zaczynali bruzdzic), a ze najlepiej zabic mrowke obrzucajac mrowisko atomowkami to uzyto do akcji okretow liniowych 🙂 I to jedyne kontakty kapitana z wywiadem. reszta to juz polityka (jak np Klingon na stacji czy dziwne kontakty kapitana). Polityka i nic wiecej. Jeszcze raz plis - darujcie sobie wywiadowcow i plaszcz i szpade na kazdym kroku 🙂 Nastepna misja bedzie 100% pokojowa. Mozecie przelaczyc sie z trybu wojennego na pokojowy.

Naukowy
    Uczestnik

Co ma zrobić biedny Wilga ❓ ....Nie mogę wykreślić bycia exagentem wywiadu.W każdym razie nie będzie zakładał pluskiew na statku.. 😆

Corvus
    Uczestnik

Wypraszam sobie Kapitanie!!!!!

Ja nie mam nic wspólnego z wywiadem!!!! (....no przynajmniej nikt nie może mi tego udowodnić i oficjalnie i nie oficjalnie 🙂 )

Ten post i jego zawartosc jest związana z moimi prywatnymi, żeby nie powiedzieć rodzinnymi sprawami. Więc prosze nie lamętować. Zresztą ten post będzie związany z pewnymi wydarzeniami które sie wkrótcę będą dziać. I zaręczam bedzie tam więcej strzelania niż skradania się.

Aha... z góry przepraszam pana kapitana za szkody które zostaną wyrzadzone na pokładzie okrętu i stacji w okresie pobytu USS Excelsior przy BG 166. Jeszcze raz z góry przepraszam. 😀 😀 😀 😀

Zarathos
    Uczestnik

Przypominam, ze za nieautoryzowane przez MG watki mozna dostac w czape. A Mg moze zawiesic taki watek (ot, holodek padl :P)

Corvus
    Uczestnik

Spokojna głowa!!Jak tylko dopracuję szczegóły to podeśle panu kapitanowi plan mojego hmmm..... problemu. Gwarantuję że się zgodzisz. 😀

Naukowy
    Uczestnik

Nie będę bawił się w polowanie na szpiegów cały czas..Ot tylko gdy mi się będzie nudziło na statku 😆

Corvus
    Uczestnik

Polować sobie możesz mnie i tak nie złapiesz. 😀 Nie bedziesz miał nawet cienia podejżenia co do mnie. 😀

Po co polować na szpiegów jak można polować na notorycznego producenta napojów wyskokowych, na dodatek z nieważną od dwóch miesięcy koncesją....

Naukowy
    Uczestnik

Nie interesuje mnie łapanie ciebie..Ale jak popełnisz błąd Corvus to będziesz mnie miał na karku. :lol:Producent napojów jest zbyt łatwą zdobyczą 😆

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram