Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 481 do 495 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Raider71
    Uczestnik

Hej, nie uwazacie ze kapitan moglby juz odpowiedziec na moj(a raczej goscia z ochrony) dzwonek do drzwi. Nudno mi tak czekac

fluor
    Klucznik

Jeśli chodzi o admirała Małeckiego ucztującego sobie u Gleka samotnie, to chyba też powinien zareagować jakoś na rwest jaki powstał na stacji - post mile widziany :)Co do niekompetencji Nowaka, to udowadnia ona tylko niekompetencję admirała, który go tam posadził. 😀

Zarathos
    Uczestnik

Moze Malecki 🙂 to kapitan bedzie mogl nawrzucac obu od razu 😀

Niestety Admirał Małecki jest specem od koncesji takich tam bzdetów. Nie dowodzi flotą. A do Nowaka będzie miał inną sprawę...

Naukowy
    Uczestnik

We flocie stosują odpowiedzialność zbiorową? ..a to coś nowego 😆 A niekompetencja kadry dowódczej floty nie jest niczym zaskakującym dla Wilgi,zdziwiłaby go odwrotna sytuacja 😆

Raider71
    Uczestnik

Ale rozróba się robi w BG166. A ja muszę siedzieć na EXC. To nie fair, mój Wolakn się rozpłacze, jak dowie się, że go bijatyka ominęła.(no może z bijatyką to przesadzam, ale gdyby Tezik tam był to kto wie)

Bijatyka to dopiero może być... Eskorta Admiralska ma problemy z podziałem wygranych w Dabo... oj zanosi się huragan.

fluor
    Klucznik

Kapitan Styczyński i tak im obu nawrzuca na pewno, bez względu na to znajdzie sensowny powód :DPoza tym zachowanie admirała Małeckiego coraz bardziej mi przypomina o istnieniu regulaminu gry i pewnych zdroworozsądkowych zasad nakazujących pewien stopień realizmu. Mam tu na myśli między innymi to pożeranie przez admirała kolejnych porcji pożywienia i wipijanie hektolitrów coli. Rozumiem, że admirał mógł się głodzić przez ostatnie kilka dni, ale takie obciążanie żołądka powinno mieć także swoje konsekwencje :DSam kreślę postaci z pewnym przymrużeniem oka, ale bez przesady 😉

Nie bój się, już ja dla Admirała przewidziałem karę za obżarstwo... jak się po**yga to przestanie jeść tyle.

Raider71
    Uczestnik

W ostatniej wiadomości jest chyba błąd(tej na temat nieobecności), bo napisałem dwa posty a nie jeden :[

fluor
    Klucznik

Raider masz słuszną rację. A to oznacza mój błąd. Jedyne co mnie może usprawiedliwiać, to fakt, że spieszyłem się do dentysty i nie sprawdziłem dokładnie. Zauważ jednak, że odjąłem Tobie pół punkta karnego za aktywność ;)Zresztą to nie ilość plusików czy postów się liczy a ich jakość.

Naukowy
    Uczestnik

A ja czekam z ruchem na wydarzenia na mostku i na reakcje protegowanej kapitana, Ferrero..i dlatego tylko jeden ruch:( wysłałem ostatnio.

fluor
    Klucznik

A ja czekam aż ktoś z mostka Excelsiora opisze raban i zamęt jaki powstały w BG166 po tym ataku znienacka. Przecież to wszystko widać na skanerach... no chyba, że beztroska jest tą reakcją, ale spodziewałem się czegoś innego 😉

Zarathos
    Uczestnik

kapitan zostawia gromy na bezposrednia rozmowe, nie na komentowanie tego co widac na sensorach 😀

Raport Porucznika Sheparda z Eskorty Admiralskiej powiększy gromy Kapitana. Jakieś tryliardy Woltów będą...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 481 do 495 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram