Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 466 do 480 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

hmm... z ostatniego posta Tezika przebija wielki optymizm - i wydaje mi się nieco nieuzasadniony, bowiem znając naszą frakcję jastrzębi raczej zostanie zaprowadzony do celi niż do gabinetu kapitana 😉

Troszkę nam się akcja poplątała przez wybryki kapitana Styczyńskiego i ten alarm... 😉 Na razie nie ma co mówić o dokowaniu, skoro Baza Gwiezdna przybiera gotowość bojową (inna sprawa już co ta gotowość oznacza) :>

Zarathos
    Uczestnik

Trzeba bylo przewidziec reakcje kapitana na automatyczna sekretarke a nie czujnego oficera operacyjnego 😛

fluor
    Klucznik

Nie winię Styczyńskiego, on już taki jest najwyraźniej ;)Jednak BG166 z założenia miała być bezbronną placówką, oazą spokoju i lenistwa, więc... chyba wszystko jest w porządku. A Nowak... gdy tylko się dowie zaskarży kapitana Excelsiora co najmniej o zakłócanie porządku i łamanie regulaminu GF, a pewnie i o próbę zniszczenia stacji 😀

Raider71
    Uczestnik

To najwyzej juz kapitan mnie odesle razem z ochrona do celi.

Unicorn
    Uczestnik

Co ja mam teraz zrobić 🙁 JA chce grać 🙁 dlaczego nie dostaje postów?? 🙁 🙁 🙁

fluor
    Klucznik

Wyślij pustego maila na adres exc_bg166-subscribe@yahoogroups.com

Bo teraz przenieśliśmy akcję na trzecią listę...

Tu każdy może przeczytać posty z listy łączonej: Archiwum listy łączonej

Unicorn
    Uczestnik

Tyle już napisaliście 🙁 Ale jestem do tyłu.... aż mi głupio 🙁

fluor
    Klucznik

Nie martw się tylko wracaj szybko do akcji i pisz na bieżąco 🙂

Unicorn
    Uczestnik

Czyli "przelaliscie" mnie na odpoczynek?? 😉 Musze wiedzieć o czymś więcej?

fluor
    Klucznik

Reszta jest w postach. Życzę miłej lektury (bo długa to będzie na pewno 😉 )

Zarathos
    Uczestnik

najprostsze rozwiazanie to czytanie wiadomosci przez przegladarke. sa na stronie http://games.groups.yahoo.com/group/exc_bg166/ (laczona misja).

Sprawdze jeszcze czy masz maila takiego jak na exc, ale chyba tak, bo ostatnio zmienialem. Jezeli to nie poskutkuje... zmien sobie maila 😀 najlepiej na onetowego. ja jeszcze sprobuje pokombinowac troche, powinnas dostac niedlugo maila od yahoo - z informacja o dolaczeniu do grupy (na wszelki wypadek :D).

Unicorn
    Uczestnik

Ojejku... troche tego... to dzisiaj przeczytam - a jutro napisze jakiego posta... i bedzie wielki come back 😀

Naukowy
    Uczestnik

I oczywiście komandor Nowak zapomni wspomnieć " o małym zamieszaniu" 😉 jakie wywołał ostrzał torpedami ćwiczebnymi? ..Jak się wytłumaczy z tego chaosu który wywował ostrzał? Przecież wydarzenia na stacji są dowodem na niekompetencję szefa .. Nie wspominając o fatalnym stanie technicznym systemów obronnych 😆 Wysłanie tego raportu pachnie mi degradacją komandora Nowaka 😆 w dodatku na jego własne życzenie 😆

Co do degradacji nowaka to pewien Admirał właśnie przebywa na stacji i sobie ucztuje w barze. Nie spodoba mu się burdel panujący w bazie...

O`mus
    Uczestnik

Widze, że raczej akcji było. Ludzie teraz zanim przeczytam wszystko co było gdy mnie nie było miną wieki. A co to ja chciałem..... a no tak. Chciałem napomnieć że co było się skończyło i dzisiaj wracam czynnie do gry :D. (post napisze prawdopodobnie dzisiaj, albo jak tylko skończe przeglądać wszystkie wiadomości...... a troche ich jest)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 466 do 480 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram