na speeda najlepsze jest gorace kakao, czekolada albo dobra herbata (tylko dobra a nie ten chlam jaki mozna kupic w spozywczym na rogu.A tak swoja droga, to odkad za nieobecnosci zaczely grozic kary, nagle dzial nieobecnosci ozyl 😛
Widać, że ten tydzień jest dość marny... sesje egzaminacyjne, przeprowadzki, nadmiar pracy... Zwracam się do tych ludzi, którzy nie są aż tak zajęci - piszcie cokolwiek, bo ciężko jest mi rekrutować ludzi, kiedy pustki na liście 😉
Ja raczej zostaje w wakacje... jeśli będzie nas mało, to zawsze można zrobić Excelsiorem wypad na jedną z planet klasy M i taki mały integracyjny urlopik (jak Kirk, Spock i Bones w filmach ST :D)
w czasie wakacji bedzie odpoczynek na BG i latanie promami i runaboutami po okolicy - jest tam pare milych planetek 😀 No i bedzie sie mozna zintegrowac z kadetkam... kadetami 😀
Hmm... wobec ostatniego pomoru zaczynam coraz bardziej się obawiać, że nasi bohaterowie spędzą kampingowy urlop jak 3 starzy kawalerowie Kirk, Bones i Spock 😀
Po pierwsze... Czy coś się w ogóle dzieje? Czy ja nie dostaje postów??? :(Po drugie... ogłaszam pwrót 😉 Po trzecie... "Trza" się pochwalić 😀 Zdałam na zielony pasek Taekwon-do (6 kup) wczoraj 🙂 Także troche roboty odpadło 😉 Szkoła zaliczona, więc już prawie wakacje mam ;)Pozdr.
Ja co prawda wciąż jestem kadetem, ale skoro to i tak będzie lista łączona, zapowiadam, że na moją obecność w wakacje możecie liczyć (przynajmniej w okresach kiedy nie wyjeżdżam).
Unica obawiam sie że ci poczta szwankuje..bo historia toczy się dalej. No i gratulacje z powodu awansu w Taekwon-do 🙂 Druga sprawa..Fluor, Nie chciałbym dożyć chwili, gdy lotniska będą obsługiwać samoloty za pomocą automatycznej sekretarki 😆
Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 1,000 w sumie)