Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 436 do 450 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

A ilu sterników jest na okręcie? Tutaj chodzi o liczbę total.

Zarathos
    Uczestnik

po 2 na zmiane - lacznie 8-miu. sa jeszcze piloci promow etc.

Dziwny fenomen - u kilku osób na gadulcu ( tutaj znaczy się u części załogi ) występują teksty o tagach.

fluor
    Klucznik

Tagowanie stało się bohaterem dnia ;P

EMH Mark IX
    Uczestnik

W takim razie guten TAG wszystkim 😆

Bonifacius
    Uczestnik

Tag mi się zdaje, że to jakaś Tagmania albo co gorsza Tagoza - nawet jej ostatnie stadium 😉

Naukowy
    Uczestnik

Czy to Tagmania czy Tagoza, ostateczna opinię powinien wydać nasz pokładowy psycholog 😆

Mi to wygląda na shizy tagowate z Tagus. Ale jako sternik dużo nie wykumam z tego.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Czarna komedia - no bo jak to inaczej nazwać?

Normalnie brak mi słów!

Ledwo się uporałem z robotą i awarią dysku na tyle, żeby się znów uaktywnić, braciak mi wywinał numer jakiego się nie spodziewałem.

Wyjeżdżając do GB, postanowił przerejestrować telefon z firmy na osobę fizyczną.

Jedyną rzeczą o jakiej zapomniał, była dyspozycja o zachowaniu starego numeru.

Efekt?

Jestem odcięty od neta w chacie 😮

Czy tylko ja mam takiego pecha? 😥

Spoko doktorku. Wyleziesz z problemów. ... Jakoś

fluor
    Klucznik

Ostatnio odrobinę się stagowałem... ot i wyjaśnienie tego całego szaleństwa z tagami ;)EDIT:Doc, oznacza to że nie możesz grać? Bo nie wiem jak to interpretować i czy czekać z tagami dla Ciebie...

EMH Mark IX
    Uczestnik

Będę odpisywał na posty w chacie i wysyłał z pracy. jedyne co się zmieni, że wydłuży mi się czas reakcji.

fluor
    Klucznik

Czekam zatem z niecierpliwością :>

Bonifacius
    Uczestnik

Wiem, że tu jesteś Doc 😀 Jestem zmeczony jak koń po wyścigu, potrzebuję coś zebym miał speed'a 😀 Doc doradź coś - kawa, herbata, może kakao 😀

Ja mam coś dobrego . Kawusia pół gorąca pół chłodna tzn. Kawę wlewasz do połowy kubka/szklanki i dolewasz do tego zimnej wody też do połowy. Jest na tyle dobra że mocy nie traci i szybko można ją wypić.EDIT: Albo parzona Japońska Herbata. To też dobre tylko nie wiem skąd zgarnąć.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 436 do 450 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram