na polkonie bedzie i trekon (czy jakos tak 😉 ), mozna zrobic kacik excelsiorowy. co prawda nie wiem jak z sake w polsce (pewnie kiepsko, a szkoda bo to swietny trunek) ale jakas namiastke da sie zrobic (rum np :D) - jak zaloga bedzie chetna na przyjazd, to mozna cos pokombinowac
narazie doktorki sa wszystkie powylaczane. Kovalsky bedzie mial robote z oczyszczaniem i przeprogramowaniem matrycy 🙂 I tak zostanie, az AHM nie wroci do gry.
O sprawność numeru Jeden to chyba trzeba by spytać szefa maszynowni bo to on przy nim grzebał..A najlepiej jak doradca nim zagra, bo wie jakie problemy zdrowotne ma załoga Predatora..A w ogóle kto został ambulatorium? Unicai Kovalsky..To do was pytanie...Siedzicie jeszcze w ambulatorium, czy już was tam nie ma?NaukowyPrzynajmniej numer jeden powinien być sprawny..Pielęgniarki na nic sie zdadzą bez lekarza
Witam wszystkich....! 😉 Ostatnio w ogóle czasu nie miałam żeby cokolwiek zrobić na kompie 🙁 Bardzo was wszystkich przepraszam, że nie napisałam żadnego posta 😉 Teraz przez to wszystko rozchorowałam się... :(Zwłoka wynikła też z tego, że tata przywiózł 2 komp i próbuje go podłączyć w moim pokoju 😉 Na pewno dzisiaj albo jutro napisze coś na liste... Teraz trudno mi się będzie wkręcić :(Pozdr.Ens. Unica 😀
Tak, to będzie dość nietypowe jak na moją funkcje pytanie (chodzi że zadane dopiero teraz), ale ile właściwie na tym statku jest Marines???? (nie chodzi o NPC, tylko o całkowitą liczbę wszystkich)