Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

na polkonie bedzie i trekon (czy jakos tak 😉 ), mozna zrobic kacik excelsiorowy. co prawda nie wiem jak z sake w polsce (pewnie kiepsko, a szkoda bo to swietny trunek) ale jakas namiastke da sie zrobic (rum np :D) - jak zaloga bedzie chetna na przyjazd, to mozna cos pokombinowac

Bonifacius
    Uczestnik

Mmmmmmniami rum z "kolą" pychota - ale jak się przaedobrzy to głowa boli - wiem, bo jak się córa urodziła tośmy ze szwagrem trenowali do rana 😉

Powiem tak. Sake można kupić ale na zamowienie. Jest taki pewien sklep w którym znalazłem dwa produkty ( alkocholowe ofcourse) sake.

O adres prosze zabiegać na priva.

EDIT: A co z sake? Czyżbym stał się popularny....

Zarathos
    Uczestnik

nie ty tylko sake. ja pierwszy raz sprobowalem jeszcze w czsach radosnego socjalizmu (dziadek mial znajomego japonca :D) i bardzo mi zasmakowalo.

fluor
    Klucznik

Czy Jeden jest już w pełni sprawny? Kto będzie nim grał?

Zarathos
    Uczestnik

narazie doktorki sa wszystkie powylaczane. Kovalsky bedzie mial robote z oczyszczaniem i przeprogramowaniem matrycy 🙂 I tak zostanie, az AHM nie wroci do gry.

Naukowy
    Uczestnik

O sprawność numeru Jeden to chyba trzeba by spytać szefa maszynowni bo to on przy nim grzebał..A najlepiej jak doradca nim zagra, bo wie jakie problemy zdrowotne ma załoga Predatora..A w ogóle kto został ambulatorium? Unicai Kovalsky..To do was pytanie...Siedzicie jeszcze w ambulatorium, czy już was tam nie ma?NaukowyPrzynajmniej numer jeden powinien być sprawny..Pielęgniarki na nic sie zdadzą bez lekarza

fluor
    Klucznik

Za późno... już napisałem posta 😉 Jeden jest sprawny w połowie albo w pełni, whatever. :DEDIT:Mam nadzieję, że bez większych błędów... 😉

Zarathos
    Uczestnik

to jak piszesz pytanie, to poczekaj z postem na odpowiedz na drugi raz 😛

Bonifacius
    Uczestnik

...no właśnie ja czekam na Kovalskyego..... nie chcę ciągnąć kolejnego wątku żebym się pogubił później.

Domko
    Uczestnik

Postaram się odpowiedzieć najpóźniej do jutra.

Bonifacius
    Uczestnik

OK. 😉 Wtedy ja dorzucę coś w piątek, bo czwartek mam wolne - jak większość.

Unicorn
    Uczestnik

Witam wszystkich....! 😉 Ostatnio w ogóle czasu nie miałam żeby cokolwiek zrobić na kompie 🙁 Bardzo was wszystkich przepraszam, że nie napisałam żadnego posta 😉 Teraz przez to wszystko rozchorowałam się... :(Zwłoka wynikła też z tego, że tata przywiózł 2 komp i próbuje go podłączyć w moim pokoju 😉 Na pewno dzisiaj albo jutro napisze coś na liste... Teraz trudno mi się będzie wkręcić :(Pozdr.Ens. Unica 😀

O`mus
    Uczestnik

Tak, to będzie dość nietypowe jak na moją funkcje pytanie (chodzi że zadane dopiero teraz), ale ile właściwie na tym statku jest Marines???? (nie chodzi o NPC, tylko o całkowitą liczbę wszystkich)

Zarathos
    Uczestnik

heh 🙂 dodowdca i nie wie ilu ma podwladnych :PZartuje. NA pokladzie jest 75 Marines + ich sprzet (lekki - abordazowy)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram