Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Naukowy
    Uczestnik

Ostatnio coś cicho w maszynowni..wiadomo co sie stało z Kovalskim?..I jeszcze jedno ..Doktorku jak ci sie podobało twoje ostre 😉 wejście do akcji?Naukowy

Domko
    Uczestnik

Kovalsky here.Wybaczcie, nie miałem kompletnie weny - praca mnie przycisnęła. Jeżeli nie ma nic ważnego, co mnie dotyczy, to umówmy się, że jestem w maszynowni i mam normalną wachtę czy jakoś tak.Postaram się coś w tym tygodniu napisać, bo nawał pracy się kończy i znów będę miał trochę wolnego, to i wena przyjdzie. 🙂

EMH Mark IX
    Uczestnik

Ostatnio coś cicho w maszynowni..wiadomo co sie stało z Kovalskim?..I jeszcze jedno ..Doktorku jak ci sie podobało twoje ostre 😉  wejście do akcji?

Naukowy

[post="27548"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Trochę za ostre jak na mój gust - możesz o tym poczytać już w OOC 🙂

fluor
    Klucznik

Jak już będzie po wszystkim, Johnson wespół z EMH zajmą się tą paranoją Wilgi ;)EDIT:Omamy wzrokowe Corvusa także się kwalifikują do leczenia 😉

Niezłe.... Nawet Pijany Sternik Kamikadze wyraża swoje uznanie za dobry żart...

Corvus
    Uczestnik

fluor wzrok to ja mam doskonały. Tyle ze czasami wyobraźnia bierze górę nad realiami.W końcu któż nie chciałby być czasem bogiem i wiedzieć wszystko. 😀 😀

Ja nie chciałbym. Jakbym wiedział wszystko to bym zdechł z nudów. Taka prawda.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Przepraszam, że nie napisałem wczoraj, ale siedziałem u klienta do 11-tej wieczorem. Dzisiaj pojawi się post, choćby sę waliło i paliło 🙂

Unicorn
    Uczestnik

Z żalem muszę zgłosić rozwalenie się mojej skrzynki pocztowej 🙁 I na razie nie mogę nic zrobić... Jeżeli w przeciągu jednego dnia... - jutrzejszego 😉 nic się nie naprawi, założe nową skrzynkę i wtedy napisze swojego posta....Pozdr.Uni 😉

Naukowy
    Uczestnik

Fluor...właśnie dostarczyłem ci materiału na nocne koszmary podporucznika Johnsona 😆 .Naukowy.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Zarathos w OOC:

"Doc, to dlaczego w opisie tematu jest: Wszystko co nie zwiazane z gra "

Zamiast się czepiać przejęzyczenia i dalej śmiecić w tamtym temacie, zacznij lepiej zajmować się moderacją postów, bo póki co jedyną mod-rekacją była reakcja Piotra.

Temat zmieniłem na taki jaki miał być w założeniu.

Zarathos
    Uczestnik

z zasady moderuje tylko wtedy, jak ktos zrobi cos co jest wyjatkowo niecenzuralne. inaczej niewtracam ie w dyskusje.

poza tym dzial OOC na liscie mailowej byl wlasnie do tego, zeby omawiac na nim sprawy zwiazane nie tylko z gra, ale takze umozliwic graczom komunikacje miedzy soba. takze w temacie "pierdoly i inne". Dlatego dziwilem sie, jak piotr a teraz ty sie przyczepiliscie do tego, ze gracze gadaja o przyslowiowej d..pie maryni.

Ale, ok zrobie porzadek. Tylko pomysle jak 🙂

Dobra, w ramach porządków na naszym forum.

Działy dzienniki osobiste po co są, każdy wie.

Dział OOC

Jest przeznaczyny na dyskusje TYLKO i WYŁĄCZNIE związane z grą, aczkolwiek niekoniecznie z misją jaka się toczy.

Mówiąc po ludzku, możecie tu omawiać wszystkie sprawy jakie znajdą odzwierciedlenie w danej chwili, lub przyszłości, w grze. Owo wszystko nie dotyczy pogawędek o d..pie maryni czyli tekstów kto kogo w co i kiedy kopnie, chyba że owo kopnięcie ma stanowić integralną część akcji jaka ZOSTANIE przeprowadzona.

Dział Mesa

Przeznaczony o dyskucje o wszystkim. Dopuszczam tutaj możliwość dyskusji o grze, jednak prosiłbym o wykorzystanie w tym celu działu OOC.

Dział Nieobecności

Ten dział przeznaczam na powiadamianie innych o nieobecnościach i powrotach.

Korzystanie z niego nie jest obowiązkowe, można skorzystać z OOC listy mailowej (NIE FORUM), ew z mesy, jednak preferowałbym wykorzystanie go oraz listy mailowej, tak aby maksymalna liczba graczy wiedziała o zniknięciu jednego z nas.

Dział Misja "XXX"

W tym dziale omawiać będziemy sprawy bezpośrednio dotyczące misji.

To znaczy, iż będzie się tam mówić na tematy tylko i wyłącznie związane z głównym wątkiem gry. I o niczym innym, nawet związanym z grą i wątkami pobocznymi. Od tego jest dział OOC.

To na tyle. Ponieważ obecna misja zmierza ku końcowi, nie będę tworzył działu dla niej przeznaczonego, do końca tej misji korzystać będziemy z działu OOC.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Normalnie PKP kapitanie...PięknieKonkretniePrzejrzyściePodział prawie idealny, z czasem pewnie coś się urodzi, ale póki jest dobrze :)I z mojej strony prośba - trzymajcie się tego podziału i zasad, ok?

Może mała propozycja działu: Pytania do załogi ( konkretnie poszczególnych graczy ). To by miało swoje pomniejsze działy. Cóż można by w tym takim dziale pomagać ludziom wybierać profesję przy dołączaniu się jeśli by za bardzo nie wiedzieli co wybrać. Kurna chwilowo poza tym nic więcej nie wymyślę.

Zarathos
    Uczestnik

Jest dzial Pytania. Mozna zmienic tytul, ale po co. Opis tematu jest chyba dosc czytelny dla wszystkich.

Poza tym, sternik, nie ma co na sile wymyslac. Jak cos bedie potrzebne to sie zrobi. chwilowo nie jest, wiec warto zstosowac sie do zlotej reguly brzytwy ockhama i nie mnozyc bytow nad potrzebe.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram