Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Bonifacius
    Uczestnik

McSee COME BACK.Po tygodniowym urlopie, przepełnionym wypasionym odpoczynkiem na łonie natury, ze wspaniałą pogodą, napełniony po brzegi humorem, optymizmem i wszelakim innym fantastycznie fantazyjnym usposobieniem - obywatel Federacji :ufp: zwany Bonim powraca, by zmagać się ze swoją rolą :DWitam wszystkich po urlopie. 😎 Postaram się jak najszybciej wdrożyć do akcji, która jak na pierwszy rzut oka się kręciła

O`mus
    Uczestnik

Mam pytanie do MG. Czy są jakieś ograniczenia dotyczące mojego wypadu (chodzi mi o ilość ocalałych i skopiowanie ostatnich wpisów z statku)??

Zarathos
    Uczestnik

owszem sa - nie bedzie zadnych robitkow, co najwyzej paru zielonokrwistych i dlugouchych szwedajacych sie tu i owdzie. i wszyscy ktorych znajdziecie beda cywilami (znaczy w cywilnych ciuchach) co do wpisow z ostatnich chwil - sa cale (o tyle o ile moga byc na zniszczonym okrecie), informacji o misji nie bedzie (znaczy beda, ale to juz inna sprawa ;))

Unicorn
    Uczestnik

Dobra... - jestem po zawodach 😉 2 srebrne medale są moje ;D To teraz będe brać się do roboty w naszej grze... Najpóźniej w środe będzie post 😉

Zarathos
    Uczestnik

Gratulujemy pani zmienna 🙂

Corvus
    Uczestnik

Prosze przyjąć i odemnie gratulacje, madame. 😀

Naukowy
    Uczestnik

Unica przyjmij gratulacje od kadry naukowej statku którą ja reprezentuję 😆 ...Naukowy

Bonifacius
    Uczestnik

Moje również - gratulacje na rączki szanownej Pani Uni.

Domko
    Uczestnik

Ja również dołączam się do gratulacji. 🙂

Unicorn
    Uczestnik

Dzięki wszystkim ;D

Bonifacius
    Uczestnik

Nie ma za zo :mrgreen:

Jesus Satan! Aktywność w tym temacie spada.... Albo już spadła. Doktorek jednak umie działać cuda....

Bonifacius
    Uczestnik

Panie Malecki 😀 jak spada? gdzie spada?Nie ma kto napędzić płynów to jest pustka, a tak wypiłoby się coś, porozmawiało itd.

Naukowy
    Uczestnik

Boni rzeczywiście moja wina z tym drugim postem nr 120..ale tak to jest..Gdy się człowiek spieszy to się diabeł cieszy 😆 Naukowy

Bonifacius
    Uczestnik

Nie ma sprawy - to nie była wytyczka 😀 tylko info - błądzić rzecz ludzka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram