Forum › Fandom › Sesje RPG, PBF i inne › PBEM - Sojusznicy › Archiwum USS Excelsior › Mesa - archiwum
Swoja droga niezla jatke urzadziliscie z tymi emiterami 😀
Jeśli o to chodzi, zawsze można na nas liczyć. 😀
No właśnie, Corvus, miał być opis jak nas Tholianin niszczy :> A tak to akcja stanęła w miejscu, a doradca przyszedł na mostek i... każdy się porozchodził do zajęć a ja za bardzo nie mam co robić... 🙁
A ja trochę z innej beczki.
Pewnie zauważyliście, ale od śmierci McDoga wciąż nie mamy PO!
To niedopuszczalne. Trzeba chyba przeprowadzić szybką kampanię reklamowo - rekrutacyjną.
Jednocześnie proponuję usunąć topic "PBEM - rekrutacja załogi" z forum TSS i rozpocząć nowy zatytułowany mniej więcej tak:
NCC-2000-C USS Excelsior
Punkt rekrutacyjny.
Trochę to ujednolici tematy dotyczące Exa i każdy zainteresowany bez problemu je znajdzie.
A ja trochę z innej beczki.
Pewnie zauważyliście, ale od śmierci McDoga wciąż nie mamy PO!
To niedopuszczalne. Trzeba chyba przeprowadzić szybką kampanię reklamowo - rekrutacyjną.
Jednocześnie proponuję usunąć topic "PBEM - rekrutacja załogi" z forum TSS i rozpocząć nowy zatytułowany mniej więcej tak:
NCC-2000-C USS Excelsior
Punkt rekrutacyjny.
Trochę to ujednolici tematy dotyczące Exa i każdy zainteresowany bez problemu je znajdzie.
Zrobione doktorek 😀
Swoja drogą - niezly pomysl. Jeszcze troche i to nie bedzie TSS ale NCC-2000-C USS Excelsior. Na pokładzie gościnne występy TSS 😛
Jeżeli nie chcesz odkrywać tajemnic naszego universum...
Jeżeli nie chcesz oderwać sie od nudnej rzeczywistości...
Jeżeli nie chcesz przeżyć, zapierającej dech w piersiach, przygody...
Jeżeli nie chcesz zostać oficerem Gwiezdnej Floty...
Jeżeli nie chcesz poznać najbardziej zakręconej załogi w dziejach Gwiezdnej Floty...
NIE ZGŁASZAJ SIĘ DO NAS !!!
W przeciwnym wypadku, nasze skrzynki pocztowe czekają na TWOJE zgłoszenie.
Jeżeli jesteś gotów służyć ideałom Federacji i pomóc w odbudowie jej potęgi - nie wahaj się!
Nie pytaj co Federacja zrobiła dla CIEBIE!
Pomyśl o tym co TY możesz zrobić dla Federacji !!!
Ogłoszenie sponsorowane przez laboratoria holograficzne imienia Louisa Zimmermana.
Przed spotkaniem z Doktorem, skonsultuj sie ze swoim oficerem medycznym lub najblizszym doradcą...
Swoja drogą - niezly pomysl. Jeszcze troche i to nie bedzie TSS ale NCC-2000-C USS Excelsior. Na pokładzie gościnne występy TSS 😛
Tak łatwo to Wam nie pójdzie, bez obaw. 😛 A co do pomysłów, to proponuję Wam zrobienie archiwum PBEMa - jeżeli jeszcze takowe nie istnieje z ew. dostępem dla tych, którzy nie grają, a chcieliby zobaczyć jak taka zabawa wygląda. 😉
Niezly pomysl. co prawda jest ogolnodostepne archiwum na liscie mailowej, ale faktycznie - cos takiego na stronie byloby niczego sobie
Od Moderatora: Zarathos, usuwamy zbedne cytaty i nie cytujemy postu, gdy piszemy bezposrednio pod nim.
No to ktoś za karę będzie miał niezłą robótkę 😀 Bo wydaje mi się, że wszystkie posty dotyczące konkretnego wątku trzeba by posklejać. Zresztą mocno zakamuflowane, częściowe, archiwum gry już jest na forum TSS.Są to opowiastki z cyklu "AHM" w całości pochodzące z naszej gry, w dziale... "Opowiadania" 😆
Dobra marudy. Mój post jest juz na poczcie. Aha, pomysł z archiwum mi sie podoba.
Z cyklu ogłoszenia duszpasterskie...Wzorzec mam od dawna, więc natchnięty przez kolegę Hivision'a, przymierzam się do wyprodukowania dla naszej załogi komunikatorów.Chętni, proszeni o podawania adresów wysyłki na PM, mailem lub poprzez Gadulca.Ale mam kilka pytań w kwestii technicznej:1. Jaki miałby być wzór? Klasyczny Starfleet (VOY) czy może coś z innych linii czasowych (komunikator Braxtona z "Future's End)?2. Ma być goły, czy umieścić na nim grawerkę USS Excelsior, ew. NCC-2000-C?deactivate EMH!
Może goły i konwencjonalny to do FanFilmu się też nada. 😉
Witam Szefa Ochrony :D:D:D na pokładzie, im więcej nas tym ciekawiej będzie.Komunikatory: Doc - jesteś genialny 😀 - Classic - jak najbardziej.Archiwum PBEM: dobry pomysł, ale fakt, trzeba będzie się napracować żeby sklecić samą esensję :)Wiadomości rodzinne: moja 15 misięczna córka sama włączyła sobie kompa 😀 a jak jej puściłem Voy'a to oglądała z otwrtą buzią :D:D.Doc - chyba Cię lubi, bo najbardziej śmieje się jak Ciebie widzi :D:D:DW czwartek 23.12.2004 piekę ciasta dla Teściowej - CAŁY DZIEŃ 😀 - nie będę sypał "cyjanku", bo jest OK.A w sprawie akcji to coś czuję, że przed świętami nie będzie łatwo, poza tym koniec roku - inwentaryzacje itp.Pozdrawiam wszystkich
FLOTA CIĘ POTRZEBUJE !!!
PRZYJDŹ, SPRAWDŹ ZACIĄGNIJ SIĘ - ATMOSFERĄ, SPAKUJ MANATKI I CHODUUUUU NA POKŁAD EXCELSIOR'A
ZAPRASZAMY - MOŻE SPOTKAMY SIĘ NA JEDNYM Z POKŁADÓW 😀
Pieke ciasta dla tesciowej... i bez cyjanku... no tak pewnie gwozdzie zamiast rodzynek. A tak ogolnie - poniewaz ida swieta i koniec roku, do powiedzmy 7 stycznia jest taryfa ulgowa - nie bede was poganial z pisaniem. Co nie znaczy ze mozecie w ogole nie pisac 😛
A tak ogolnie - poniewaz ida swieta i koniec roku, do powiedzmy 7 stycznia jest taryfa ulgowa - nie bede was poganial z pisaniem. Co nie znaczy ze mozecie wogole nie pisac 😛
[post="21751"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Słowo do Kapitana i Domko.
Skoro do 7 stycznia panuje taryfa ulgowa, to może uda się do tego czasu zrobić wiecie co, wiecie gdzie 😆
Ja się będę starał.
deacticate EMH!