Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Zawsze można wysłać maila z poziomu www, prawda? 😉

Unicorn
    Uczestnik

Właśnie coś i z tym www mi się stało 🙁 Ale dzisiaj już wyśle 😉 Albo najpóżniej (naprawdę!!) jutro 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

Oj, chyba jutro to Ci komputer nawali 😉

fluor
    Klucznik

W razie kłopotów zawsze można przeglądać posty z listy w archiwum grupy LINK, zaś posta także możesz stamtąd wysłać... Gdyby problemy techniczne były nie do obejścia - wyślij mi albo komuś innemu swojego posta za pomocą prywatnej wiadomości na tym forum - wkleimy tam gdzie trzeba 🙂

Zachęcam wszystkich do pisania, bo na tym właśnie gra polega...

Bonifacius
    Uczestnik

Dwoję się i troję żeby napisać na czas - aż mnie palce bolą - od pisania.

fluor
    Klucznik

Boni, nie rób ze mnie takiego tyrana 🙂 Mój apel kieruję zwłaszcza do osób, które nawykły pisać w dwutygodniowych odstępach 😉

Fluor to jeszcze nie tyran. He he.

Zarathos
    Uczestnik

No panowie, ja jutro chyba wracam do gry, wiec doktorku - za bardzo mnie nie uziemniaj. A reszta ma pisac a nie obijac sie. Misja miala potrwac gora miesiac a ciagnie sie jak flaki z olejem bo kazdego trzeba osobno zachecac do pisania. No. Pisac, carramba 😀

Bonifacius
    Uczestnik

Nadroższy Fluorku (albo NiebieskoCzuły (chodzi mi o czułki 😉 )). Wcale się Ciebie nie czepiam 😉 To była tylko nędzna próba usprawiedliwienia się :D. A tak swoją drogą i odbiegając od tematu - to odkryłem coś takiego jak IRC na trek.pl. Fajna sprawa - a tłoczno tam, a rozmawiaja wszyscy :> , że hoho (CHOCHO)**niepotrzebne skreślić ;)- Zaraz mnie Piotr przechrzci 😉 😀 - albo nie

EMH Mark IX
    Uczestnik

No panowie, ja jutro chyba wracam do gry, wiec doktorku - za bardzo mnie nie uziemniaj. A reszta ma pisac a nie obijac sie. Misja miala potrwac gora miesiac a ciagnie sie jak flaki z olejem bo kazdego trzeba osobno zachecac do pisania. No. Pisac, carramba 😀

[post="26473"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Nawet nie mam zamiaru Cię uziemiać.

Twoja przypadłość okaże się dość banalna, ale wydam oczywiście odpowiednie zalecenia 😆

A co do powolnej akcji... Hehh. Proponowałem uaktywnienie ECH.

Jako, wychowany na Voyagerze troche bym narozrabiał 😎

Bonifacius
    Uczestnik

DOC NIE ŚCIEMNIAJ !!!Tylko weź się do roboty, bo Kapitan leży już na kozetce 😀

Piotr
    Klucznik

A tak swoją drogą i odbiegając od tematu - to odkryłem coś takiego jak IRC na trek.pl. Fajna sprawa - a tłoczno tam, a rozmawiaja wszyscy :> , że hoho (CHOCHO)*

[post="26486"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

IRC to nie chat, na chat ludzie wchodza gdy chca pogadac, wychodza gdy gadac nie chca. Na IRCu sie siedzi zwykle non stop, czy sie jest away czy nie, stad moga sie wydawac dziwne te dluzsze chwile milczenia. 😉

*ho ho ;>

EMH Mark IX
    Uczestnik

Już się wziąłem jak widać na grupie.Dam jeszcze chwile odsapnąć Kapitanowi i biorę się za wybudzanie pacjenta 😆 Ooo.. Piotr się odezwał....Ciekawe czy się przyłączy do gry 😆

Domko
    Uczestnik

Jak rozmawia w Mesie, gdzie pisze "pogaduszki załogi", to może się zdeklarował. :DA na poważnie. Chciałem w poniedziałek coś napisać, ale miałem 40 stopni więc raczej nie byłem w stanie. Jutro coś skrobnę.

Piotr
    Klucznik

Ooo.. Piotr się odezwał....

Ciekawe czy się przyłączy do gry  😆

[post="26496"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Mowy nie ma, bo znow sie w cos wciagne i nie bede mogl sie oderwac. 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram