Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Domko
    Uczestnik

Znowu miałem przerwę w pisaniu postów i znów powodem był ten "wspaniały" brak czasu.Ale teraz jestem chory (niestety) więc mam więcej czasu (na szczęście) i może coś naskrobię dziś lub jutro. 🙂

Unicorn
    Uczestnik

No co do #trek.pl to problemy z netem i brak czasu na zabawę 🙁 Może niedługo zajrze 😉

Bonifacius
    Uczestnik

Kochanieńcy - WIOSNA idzie nie dajcie sie ogłupić 😀 piszcie posty. :DWidzę, że sekcja złota góruje na tej stronie 😀 - która się jeszcze nie skończyła.

Jak góruje to nie na długo. Może się dołączą pozostali.

Bonifacius
    Uczestnik

Jak to nie góruje :DDobra żarty, żartami a o spotakniu itegracyjnym słyszałem..... i co w tej dziedzinie - FLUOR - piłeczka do Ciebie 😉 - wiesz co bedzie z tym fantem, masz jakiś plan, czy też jest to wieść, którą wiatr przywiał i tą samą drogą ją wywieje?

fluor
    Klucznik

Jesli chodzi o impreze integracyjna, to mam juz pewne plany, choc zanim dojdzie do ich wykonania zdaza sie zmienic wielokrotnie ;)Generalna idea byla taka - kapitan Styczynski pokazal paskudna strone holodekow, wiec ja chcialem zrobic cos przeciwnego - zamienic EXC w jakis wielki holograficzny luksusowy statek wypoczynkowy albo cos w tym guscie, korzystajac z tej samej sztuczki. Oczywiscie obecnosc "w cwiczeniach" bylaby obowiazkowa za rozkazem obu oficerow medycznych ;)Jednak sprawy sie wlokly nieco i zanim skonczyl sie czas wolny zaczela sie nasza misja... tak wiec pomyslalem ze warto by swietowac jej pomyslne zakonczenie (bo mam cicha nadzieje, ze wlasnie do tego zmierzamy 😉 ).Troszke glupio o tym mowic, bo jestesmy dopiero w trakcie, ale chce przemienic nasz powrot z misji na kurs wycieczkowy 😉 Byc moze, jak kapitan pozwoli, EXC zawita w BG166 i zrobimy male Joint Mission, ale to juz tak odlegle plany, ze szkoda o nich wspominac.Oczywiscie nie mysle nawet, ze uda mi sie to wszystko zrobic samemu 🙂

Domko
    Uczestnik

I to właśnie Kovalsky miał na myśli wspominając o integracji...A może wycieczka na Risę?? 😀

fluor
    Klucznik

Panowie, jak tylko skonczymy misje Doradca powola sztab kryzysowy, ktory zajmie sie organizacja wszystkiego ;)Zastanawialem sie co lepiej wykorzystac: holodek czy holopoklady i chyba to drugie - dzieki temu bedziemy mogli wprowadzic odpowiednikow Breenow i Tholian, czyli jakies pozytywne holopostaci... Czemu nie Risanki 😉

Domko
    Uczestnik

No to CENG będzie chętny do włączenia się w organizowanie spotkania integracyjnego.A Risanki... Ekhem... Nie chodziło mi o hologramy... 😉

Bonifacius
    Uczestnik

A możecie mi bliżej określić fizjonomię owej w/w Risanki - bo jakoś tak nie mogę sobie jej wyobrazić 😀 - chodzi mi o wizualizację 😀 😀

Domko
    Uczestnik

Szczerze mówiąc to sam nie wiem. Zaproponowałem Risę, bo w Star Trek zawsze tam latać chcieli na urlop. Uznałem więc, że musi być tam coś ciekawego. :)A tak na marginesie - nie za dużo byś chciał?? Masz swoją Romulankę i jeszcze chcesz Risanki?? :D:D

Bonifacius
    Uczestnik

No dobra, ale tak z ciekawości pytam 😀 chciałbym tylko ujrzeć taką jedną, małą Risankę - co ona w sobie ma, że tak wszyscy na nią lecą :DA Romulanka to insza inszość - ona je moja 🙂

Risa? Są inne miejsca we wszechświecie niż Risa. Co do Holodeków to mam ze 200 paddów z programami po 70 na każdy. Wystarczy tylko dobrać program i będzie gitara.Dodatek z 19.03.05:Jesus Satan... przeraża mnie ta jakaś cisza tutaj....

Unicorn
    Uczestnik

CZEŚĆ 😉 Zwracam się do ludzi urzędujących obecnie na mostku 😉 :Swojego posta napisze dopiero jutro, albo dopiero niestety pojutrze... (postaram się jutro 😉 ) Niestety dzisiaj nie dam już rady, więc proszę byście na mnie troszeczkę poczekali ;)Oczywiście to tylko prośba, a nie przymus ;)Pozdr.Unica 😉

Corvus
    Uczestnik

OK Unica. Jako że to ja mam odpowiedzieć na wasze zażalenia :D, poczekam na twój post i odpowiem wszystkim w jednym moim. Poza tym zwłoka da mi trochę czasu na bardziej zgryźliwe odpowiedzi 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 241 do 255 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram