Jesli chodzi o impreze integracyjna, to mam juz pewne plany, choc zanim dojdzie do ich wykonania zdaza sie zmienic wielokrotnie ;)Generalna idea byla taka - kapitan Styczynski pokazal paskudna strone holodekow, wiec ja chcialem zrobic cos przeciwnego - zamienic EXC w jakis wielki holograficzny luksusowy statek wypoczynkowy albo cos w tym guscie, korzystajac z tej samej sztuczki. Oczywiscie obecnosc "w cwiczeniach" bylaby obowiazkowa za rozkazem obu oficerow medycznych ;)Jednak sprawy sie wlokly nieco i zanim skonczyl sie czas wolny zaczela sie nasza misja... tak wiec pomyslalem ze warto by swietowac jej pomyslne zakonczenie (bo mam cicha nadzieje, ze wlasnie do tego zmierzamy 😉 ).Troszke glupio o tym mowic, bo jestesmy dopiero w trakcie, ale chce przemienic nasz powrot z misji na kurs wycieczkowy 😉 Byc moze, jak kapitan pozwoli, EXC zawita w BG166 i zrobimy male Joint Mission, ale to juz tak odlegle plany, ze szkoda o nich wspominac.Oczywiscie nie mysle nawet, ze uda mi sie to wszystko zrobic samemu 🙂