Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Unicorn
    Uczestnik

No właśnie 😉 I to lubię najbardziej 😉 (moje kochane stanowisko 😉 )

fluor
    Klucznik

Malecki - w Akademii wyznaje (poki co jedna zasade): klient nasz pan ;)A tymi klientami są początkujący gracze, którzy powinni podczas treningu pisać jak najwięcej a nie poświęcać swój czas na kilkudniowe czekanie na odpowiedź. Dlatego właśnie wymagam od instruktorów dyspozycyjności - trzydniowe oczekiwanie na odpowiedź to jest dla mnie max., a jeżeli ktoś nie może temu podołać (nie wnikając w przyczyny, które mogą być bardzo różne) to nie bawi się w instruktora albo bierze czasowy "urlop" (np. z powodu choroby czy jakiegoś wyjazdu). Po prostu podejmuję walkę z niewypełnionymi tagami w Akademii i dopóki nie uznam tego za bezcelowe, to będę ją kontyuował.

Wiesz co fluor... masz rację. Po przemyśleniu całego biznesu jednak postanawiam się wycofać z posady instruktora w Akademii. Ale wypełnię to całe zadanie co mi powierzyłeś ostatnio. Tylko proszę wszystkich o niekomentowanie mojej decyzji czy czegoś jeszcze z tym związanego OK? To na tyle.

Bonifacius
    Uczestnik

Operacyjnego zmogła choroba - Czeska Grypka. Szefo ją przywiózł 🙂 W każdym bądź razie nadrabiam czytanie. Może uda mi się jeszcze z Małeckim złapać Kapitana 😀 😀 na basenie - taki mieliśmy plan wcześniej.

Fluor - za opóźnienie w Akademii przepraszam - na prawdę nie miałem siły - 39'C, było ciężko - prawie majaczyłem, a teraz tylko nic nie słyszę 😀

Zarathos
    Uczestnik

A co ze spotkaniem na mostku? Kerra juz jest, jeszcze Unica i Voird 😀 no kochaniency, komandor Corvus wzywa 😛

fluor
    Klucznik

Boni - nie ma sprawy, ale najlepiej w takich przypadkach zgłosić na listę nieobecność - wtedy nikt nie będzie niepotrzebnie czekał.Zresztą u mnie niewiele lepiej - co prawda nie mam gorączki, ale za to siedzenie na krześle boli jak diabli... Właśnie to jest powód mojego milczenia na EXC, choć postaram się coś z tym zrobić jak najszybciej :>

Unicorn
    Uczestnik

No ja na razie nie miałam czasu pisać posta... 🙁 Myślałam, że dam radę jakoś w weekend, ale się nie udało 🙁 Obiecuje, że napisze post jutro - najdalej pojutrze... Jak znajdę czas 😉

Bonifacius
    Uczestnik

Już oficjalnie zostało mi przydzielone biurko 😀 PC 😀 oddzielna linia telefoniczna 😀 i nie musze juz biegac do magazynu. Niniejszym więc informuje, że każdą wolną minutę poświęcam na pisanie postów.Swoją droga to w domu jak chcę coś powiedzieć do żony lub córki to mam odruch (ręki) włączania komunikatora. Coś w stylu : Mąż do żony - 😀 😀 😀

HakunA_MatatA
    Uczestnik

Fluor dostałeś mojego meila?? a tak wogóle to troche namieszałem z datami w karcie postaci (swojej) sorki ale uciekły mi te dwa lata na USS Yorktown jeżeli można by poprawić tzn. do kolejnych trzech dat doliczyć +2 to byłbym bardzo dzięczny.PS: sorki za kłopot

Piotr
    Klucznik

HakunA_MatatA, fakt, ze to jest mesa, ale takie sprawy jak "dostales moj mail?" nalezy zalatwiac za pomoca PM. Regulaminu sie nie czytalo? ;>

O`mus
    Uczestnik

No Unica już pojutrze nastąpiło (od twojego posta licząc), a dalej twojego postu nie ma... A tam moi chłopcy w areszcie siedzą i już pewnie po rozmowie ze mną samobójstwo planują... 😀

Nie mają do tego Honorowych narzędzi... he he wiesz o czym mówię ( w kontekstach Samurajskim i Klingońskim ).

Unicorn
    Uczestnik

Spokojnie już posta wysłałam... nie miałam naprawdę czasu - przepraszam 🙁 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

Słowo na niedzielę od doktora.

Moje dłuższe milczenie jest spowodowane pisaniem, wspólnie z Bonim, całego serialu postów, a jako, że Remek ma taki a nie inny dostęp do netu, jeszcze to 2-3 dni potrwa.

UNICA....

Twój fanklub na kanale #trek.pl zaczyna się lekko niecierpliwić... 😆

Oggy parę razy dziennie zapuszcza skanowanie kanału 🙂

Dalej problemy z netem?

Bonifacius
    Uczestnik

Jestem po weekend-ie, ale mi dzisiaj prąd wyłączą, mówili, że od 7:00 do 15:00. Jak widać przesunęło się tylko nie wiem do kiedy, może się zdarzyć, że nagle znik.........nę i pojawię się dopiero jutro 😉 ALĘ BĘDĘ NA PEWNO !!!!!!!!!! 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram