Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Boni już zdążył uprzedzić mnie przed tym zamiarem. I wpadł do mnie pierwszy. Wspólny post będzie. Może jeszcze pogadam z naukowym o obrotach sfer płynnych he he...

Corvus
    Uczestnik

Zar i fluor maja racje. Spójrz na mnie, niby utknąłem na mostku a już napsułem krwi połowie załogi. 😀 😀

Nie martw się jeszcze znajdzie się coś i dla ciebie. Już Glonojad ma w zanadrzu pewien numer. A teraz może wizyta u kapitana w holodeku...?

PS: Mi krwi nienapsujesz. Jestem za twardy na to.

Domko
    Uczestnik

Dzisiaj, po długiej przerwie, odpowiedziałem na dość starego posta Wilgi i też wracam do gry. Miałem ostatnio urwanie głowy, ale teraz powinienem znowu pisać regularnie.

Bonifacius
    Uczestnik

No tak, żona hmmmm może i się nią ruszę.

O`mus
    Uczestnik

Mam takie pytanie, czy ten marines w areszcie to jest czyjs NPC?? Bo chciałbym go przepytać, a dopiero po tym udać się na mostek.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Żaden mostek panie Voird... Po przepytaniu, grzecznie do ambulatorium... 😆 Doktor, kiedy chce, potrafi być napraaaaawdę upierdliwy 🙂

O`mus
    Uczestnik

Oj, do ambulatorium szybko nie zawitam. Musze najpierw zakończyć tą sprawę. Poza tym nie śpieszy mi się aby zostać królikiem doświadczalnym w rękach szal....... Eee, ten tego, to znaczy typowym pacjentem którym się zajmie nasz wyrachowany samo-duplikujący się personel medyczny :D:P:D

Zarathos
    Uczestnik

mozesz smialo przepytywac. doc, nie szaroges sie tak. szczegolnie nie narazaj sie klingonowi, bo matryca moze miec maly wypadek... wiesz, niekontrolowane spotkanie z batlehem 😀

HakunA_MatatA
    Uczestnik

a propos Zar mogę być kimkolwiek najlepiej by było Zastępca Szefa Ochrony (tak jak miało być) :)Fluor jak będziesz chciał mi dać jakieś instrukcje to pisz na adres: zieppp@tenbit.pl, bo na kame_haus mam same posty z excelsiora. OK?

fluor
    Klucznik

Hakuna, jak odpiszesz na powitalnego posta to zaczniemy zabawę z Akademią. Dwie poprzednie osoby dopisałem do Akademii od razu i to był chyba zły pomysł, bo dość długo już się nie odzywają... czyżby padli pod naporem postów ;)Voird, Doktorka się nie musisz obawiać... w razie czego Doradca może udzielić dyspensy, równoważąc wpływ nadgorliwego CMO :>

Asbestos to będzie dzisiaj pewnie na necie więc go pogonię do roboty. Tylko mnie fluor nie goń! Ja na razie jestem lekko zachorowany i czekam na ważny list. Ale w sobotę napisze tego posta ( jeśli Yahoo nie oszaleje ).

Unicorn
    Uczestnik

Oj... Hakuna przydałby mi się w końcu jakiś zastępca 😉 Bo robota wrze 😉

Zastępca Chorążej? No chyba że ciebie promują conajmniej do podporucznika to wtedy taka posada miała by jakiś sens.

Zarathos
    Uczestnik

liczy sie stanowisko, nie stopien. gralem juz na okretach ktorymi dowodzil porucznik a pierwszym oficerem byl komandor

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram