Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • HakunA_MatatA
    Uczestnik

dobra wracam do formy......mam nadzieje że TP nie będzie mi więcej robić niespodziewanek (przynajmniej na jakiś czas) jak tego to włączam sie do gry hi :lol:stwierdziłem że nie ma sensu czytać postów z poprzedniej misji zaczynam od aktualnej.A propos to co z tą salą tortur?????? mam nadzieję że nie będzie bolało:)

fluor
    Klucznik

Kusi żeby się wyrwać z mostka i przywitać Nowych, ale co to za doradca, który ciągle gdzieś biega i nie uczestniczy w naradach... ;)Boni czekam na posta, bo jak na razie nie mam czego (do/od)radzać :>

Bonifacius
    Uczestnik

Już biegnę i piszę - chwila, moment 😎

fluor
    Klucznik

No cóż, Boni, wybrnąłeś... a już miałem nadzieję, że zasieję większą wątpliwość co do tej misji ;>No nic, jam tylko Doradca - jestem od tego żeby powstrzymywać ludzi przed robieniem głupot (normalnie CMO powinien to robić, ale chyba są przerwy w zasilaniu holoemiterów...) 😉

EMH Mark IX
    Uczestnik

Normalnie tragedia, Panie i Panowie. Wena mnie całkiem opuściła.Nie wiem co pisać, jak pisać, a nawet jak zacząć pisać 🙁 Załamka...Mam nadzieje, że po obejrzeniu kilku odcinków z doktorkiem, troche mi się polepszy. Gdzieś straciłem całyu ten specyficzny humor i sposób pisania, który towarzyszył mi do tej pory dzięki Joe...Do przeczytania wkrótce 😆

Domko
    Uczestnik

Ja niestety też chwilowo jestem zajęty. I jeszcze jedna prośba - co mam wyjaśnić, o jaki sprzęt sabotażysty chodziło komandorowi Wildze, bo ja kompletnie nie mam pojęcia i nie wiem co napisać w poście.

No ciekawe jak sobie pomyślicie nad moją alternaywą.....

fluor
    Klucznik

ja myślę, że już czas najwyższy podjąć jakąś decyzję i w końcu polecieć :)Btw. Skoro Voird jest na pokładzie, to co się stanie z Honor piastującą do tego czasu to stanowisko? Wiem, że to NPC i że łatwo sie jej pozbyć, ale jakieś wyjaśnienie w grze by się przydało 😀

Zarathos
    Uczestnik

bedzie wyjasnienie bedzie. a decyzje juz naskrobalem, tylko zastanawiam sie czy czegos jeszcze nie zmienic. w kazdym badz razie w poniedzialek bedzmy juz na miejscu

Bonifacius
    Uczestnik

No myślę, że w końcu przelecimy przez tą breję i zrobimy co sie należy z naszym celem, bo coś ostatnio to się cicho zrobiło 😀 czekam akcji, oj czekam 😀

Uważaj czego sobie życzysz bo możesz to dostać i to w niezdrowej ilości.... Kumasz o co mi biega....

Bonifacius
    Uczestnik

Jasne Panie Sternik, że wiem o co chodzi 😎

fluor
    Klucznik

Odnośnie tego mojego posta, w którym mówiłem o Corvusie, którego podobno nie było na mostku - jego nieobecność nie jest taka oczywista, bo o ile można mniemać, że Kowalski, jako szef maszynowni, sprawuje pieczę nad okrętem właśnie w kotłowni, to stanowisko Corvusa jest na mostku i jego nieobecność jest co najmniej dziwna (w grze).Na argument, że Doc nie zdążył mu udzielić pierwszej pomocy i się wykrwawia teraz w holodeku - ja też nie zdążyłem dokończyć rozmowy z EMH i nie czuję się tym zbytnio skrępowany (co chyba jest słuszne). Corv może chyba domniemywać, że Doc zadziała zgodnie ze swoim powołaniem i uratuje mu życie... Chyba, że problemem jest coś innego...

Corvus
    Uczestnik

W kwestii mojej nieobecności.Wszystko to było efektem błędu Yahoo! Po prostu mój post nie doszedł do Doktorka. Teraz o nim wie i niedługo odpowie, a jak to się stanie ja natychmiast pojawię się na mostku. Mam tylko nadzieję że kapitan nie zdegraduje mnie za spóźnienie.

Zarathos
    Uczestnik

Pozyjemy, zobaczymy 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram