Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Jak przeczytałem to pomyślałem że zjem nowaka z kopytami. Służbistów unikam.

[post="24011"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Chodzi o to, że czasem się ich nie da uniknąć :> Po czymś takim pan Glonojad będzie się czuł na Excelsiorze jak w raju 😉

I przypominam, że komandor Nowak zrobił to co powiedział, czyli kapitan Styczyński dostanie krótki liścik załączony do informacji transferowych o tym, że młody oficer ma skłonności do łamania rozkazów i lekceważenia regulaminu. To nie jest oficjalny wpis do akt, ale osobista opinia, więc teoretycznie nie powinna mieć wpływu na przyszłe komisje awansowe i tym podobne sprawy. :>

EMH Mark IX
    Uczestnik

Problem!Czy ja mam coś pokręcone w konfiguracji, czy cos się dzieje z yahoogroups? Od 2 dni nie mogę się wbić na grupę Excelsiora. Outlook nic mi nie ściąga, wchodzę na stronę i widzę, że są nowe posty, tylko za chiny nie mogę ich otworzyć.Czy to tylko u mnie się krzaczy, czy też macie jakieś problemy?

Zarathos
    Uczestnik

Sprawdzalem Yahoo, ostatnia wiadomosc w archwym jest z 2-go lutego... Sa dwie inne z 4-tego na stronie glownej, ale nie w archiwum...Najprosciej wyslac testowke. A przy okazji, wysylal ktos wiadomosc miedzy 2-gim a 6-tym lutym??

Corvus
    Uczestnik

Nie wiem jak u was, ale ja wysłałem posta 3 lutego i do mnie przyszedł zwrot. Teraz sprawdzałem i odebrałem wiadomość testową.Aha, zapomniałbym doszedł do mnie też nieźle zdeformowany post Unici 4 lutego

Zarathos
    Uczestnik

Pewnie Yahoo jak zwykle szaleje. Bede musial rozejrzec sie za jakims ciekawszym mailerem. Moze smartgroups. Na razie jeszcze zostaniem przy Yahoo, nie chce za bardzo mieszac.

Unicorn
    Uczestnik

Mój był zdeformowany?? Ciekawe... Napewno wysyłałam dobry... 😉 A ja się dziwie, że nikt nic nie pisze.... 🙁

Zarathos
    Uczestnik

wyslalem na yahoo start misji - jezeli nic ie dojdzie to mnie szlag trafi

Corvus
    Uczestnik

Do mie doszło, więc chyba jest OK.

fluor
    Klucznik

Ja codziennie logowałem się na YahooGroups i nie zauważyłem żadnych trudności w dostępie do wiadomości. Post Unici faktycznie doszedł do mnie zniekształcony, cały nagłówek wiadomości był wyświetlony w treści maila.

No i poza tym polskie znaki... 😉

Dla zainteresowanych - link do Archiwum Excelsiora.

Zarathos, nie zmieniałbym od razu serwera po jednej wpadce - zawsze może się trafić jakaś awaria a to jest chyba pierwsza w historii naszej listy, więc wynik całkiem niezły jak na tyle miesięcy działania.

HakunA_MatatA
    Uczestnik

elo wszystkim, dalej mam jaies buraki z netem (chyba sie powiesze, ale jak cos to dam wam zanać wcześniej 🙂 )

prośba moja: postarajcie się chwilowo nie zwracać na mnie uwagi (w grze), Bóg jeden wie kiedy to się skończy 😥 , póki co nie jest kolorowo

Zarathos
    Uczestnik

Bedziemy cierpliwie czekac 🙂

Bonifacius
    Uczestnik

Same problemy - Kurza twarz - a ja nie pisze, bo nie mam czasu. Zmieniłem stanowisko pracy i spędzam więcej czasu przy kompie, ale mniej w internecie. Szefo kazał zainstalować wszystkim internet - a mnie kurza ... NIE. Dobrze HEHEHEHE, że istnieje OPERA.Dzieki temu możecie teraz czytać to zdanie 🙂

Domko
    Uczestnik

Wiem, że dawno nie wysłałem żadnego posta na Excelsiora i niektórzy czekają na niego. Niestety, miałem poważną awarię dysku, z którą już się niejako uporałem, ale jestem w trakcie instalacji Windows i wielu programów.Obecnie nie mam jeszcze pełnego dostępu do swojego konta mailowego oraz nie odzyskałem wielu danych, więc jeszcze przynajmniej ze dwa dni nie będę w stanie się odzywać na sesjach.

Zarathos
    Uczestnik

Mnie tez dysk wczoraj ciezko doswiadczyl. Dlatego prosze wszystkich ktorzy zglosili sie do gry a nie dostali odpowiedzi - o ponowne wyslanie zgloszen.

Domko
    Uczestnik

Dziś lub jutro odpowiem wszystkim, co próbowali rozmawiać z Kovalskim, na ich posty. Komputer już działa, proszę tylko o cierpliwość. 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram