Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zarathos
    Uczestnik

Welcome home :)Ale skoro sie ... obijales 😛 , to bedziesz musial zaczac od poczatku. A to oznacza przejscie przez sale tortur imc Fluora 🙂

Domko
    Uczestnik

Chyba pozostaje współczuć tylko... :)A tak a propos sali torur Mr. Fluora - to czy wszyscy też będziemy musieli przez nią przejść?? 😮

fluor
    Klucznik

"Przeciez jestem jednym z wazniejszych systemow tego okretu!" by EMH - cudowny tekst 😀 Wyraża w pełni osobowość naszego Doktorka 😉 Zaskakuje mnie jednak ta skromność - wszak mógł napisać, że jest najważniejszym systemem 😉

Sala tortur polega na szkoleniu warsztatu tak, żeby nasi nowi nie mieli kłopotów z wyrażaniem się będąc już na liście. Opinie czy takie szkolenie jest przydatne, czy może nie, zyskamy już niedługo - jak nowi rekruci wdrożą się do gry.

Ogólnie postaram się zwracać uwagę na detale w postach, aby były jak najpoprawniej zbudowane i czytelne.

Drobna uwaga do mieszanego posta by EMH/Kowalski/Wilga - chyba lepiej wyglądałaby relacja trzecioosobowa, bo gdy Kowalski pisze w pierwszej, a reszta w trzeciej to wygląda jak zwyczajny post Kowalskiego. I nie za bardzo rozumiem dlaczego nie wcisnęliście pana Wilgi do sygnaturki - w końcu także bierze udział w rozmowie... Takimi to właśnie rzeczami zajmuję się w sali tortur 😉

Zarathos
    Uczestnik

zastanawialem sie nad tym, ale nie. tylko nowi

fluor
    Klucznik

W tej Akademii chodzi tylko o to, by zmniejszyć szok wywołany specyficznymi zasadami na temat grania i pisania postów na liście. Osoby, które już są na liście i funkcjonują w grze znają rzecz z autopsji i nie ma sensu im tego powtarzać.Zar, jak to jest, że wybraliśmy nowe motto dla Excelsiora, a w mailach z listy nadal jest stare? 😉

"

Sala tortur polega na szkoleniu warsztatu tak, żeby nasi nowi nie mieli kłopotów z wyrażaniem się będąc już na liście. Opinie czy takie szkolenie jest przydatne, czy może nie, zyskamy już niedługo - jak nowi rekruci wdrożą się do gry.

[post="23940"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

No ale kiedy my będziemy wdrożeni do gry? Voird kurcze się ociąga. Niech w końcu dopisze to w akademii i będzie gitara.

Zarathos
    Uczestnik

nowe sie jeszcze nie usankcjonowalo 🙂 - dopiero jak okret wroci do bazy po tej misji to nam wyminia tabliczke fundacyjna

fluor
    Klucznik

No ale kiedy my będziemy wdrożeni do gry? Voird kurcze się ociąga. Niech w końcu dopisze to w akademii i będzie gitara.

[post="23945"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Widzę tu projekcję problemów wewnętrznych na osoby trzecie 😉

A tak na poważnie, to chyba nie jest właściwe miejsce na tego rodzaju komentarze, ale i tak chętnie odpowiem.

W swoim ostatnim poście zamknąłeś wszelkie tagi i zakończyłeś posta słowami

Wyszlismy z kajuty do najblizszej turbowindy.

Nie ma rygoru pisania postów naprzemiennie z innymi osobami - znacznie ważniejsze jest aby wypełniać wszystkie pozostawione tagi, dlatego też nic (absolutnie nic) nie stoi na przeszkodzie, żebyś to Ty, a nie Voird, napisał jak się meldujecie u Nowaka.

OK. Zgasiłeś mnie. Sam wziąłem sprawe we własne ręce.

Bonifacius
    Uczestnik

Proszę, proszę - nowa gębusia się pokazała 😉 Glonojad - witam.Ja też dostałem się w tryby sali tortur Mr. Fluor'a - coś mi sie zdaje, że każdy tam trafi, ale dzięki temu będziemy pisać ładniejsze posty - no nie? 😀 Chyba o to chodzi.

fluor
    Klucznik

Panie Glonojad, tylko proszę się nie przestraszyć kolejnego posta :>

Jak to widać na załączonym obrazku, staram się, aby Baza Gwiezdna 166 i jej dowódca komandor Nowak byli wspominani z rozrzewnieniem przez naszych nowych rekrutów 😉

Archiwum Akademii

Jak przeczytałem to pomyślałem że zjem nowaka z kopytami. Służbistów unikam.

O`mus
    Uczestnik

W takim razie ja się wytłumaczę, że dostępu do komputera nie miałem, stąd moje opóźnienie :P. Wszystko dopisane i czekam na statek :D. Oj, gdzie są moje maniery, zapomniałem się. Na początek wypada napisać: Witam wszystkich przyszłych współtowarzyszy podróży :D:P:D

EMH Mark IX
    Uczestnik

Aktywacja EMH w trybie awaryjnym!Uwaga ważny komunikat! Przez kilka najbliższych dni będę miał problemy z dostępem do netu :[ . Wczoraj padła mi w domowym kompie płyta główna. Postaram się usterkę naprawić jak najszybciej.Póki co, dostępny jestem TYLKO w godzinach 8-16 na Gadulcu i mailowo oczywiście.Witaj w załodze O'Mus 😆

Unicorn
    Uczestnik

Sorry Fluor i inni, że dawno nie pisałam, ale miałam problemy z pocztą i strasznie mało czasu, ale to się zmieni.... 😉 Już dzisiaj piszę nowego posta na liste. ;)Pozdrowienia!!I O'mus witamy na pokładzie ;D

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram