Mesa - archiwum

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 1,000 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Nie wiem czy się do tego avatarka przekonam, bo mam pewne zastrzeżenia - wyglądamy jak jakaś sekta teraz 😀

Zarathos
    Uczestnik

Kleknijcie i pokloncie sie poteznemu Excesiorowi a ten zaprowadzi was w niebiosa!! Gdzie czekaja na was piekne hurysy (ew hurysi - zaleznie od plci i orientacji wchodzacego do nieba).

EMH Mark IX
    Uczestnik

No to teraz dla odmiany ja się czepnę i to wielowątkowo....Excelsiorowy avatar Fluora wygląda, hmm.. dziwnie...Jakieś postrzępione brzegi i pikseloza. Chyba się za bardzo nie przyłożyłeś Zari :)Co do Shrana Fluor: nie musisz korzystać z avatarków TSS, przecież możesz zrobić zrzut Shrana z któregoś odcinka Enterprise. Jak takowego nie posiadasz, to służę pomocą :)I na zakończenie: czemu od razu sekta? Ot, taki sobie ekskluzywny klub dla elity trekkerów 😆

Zarathos
    Uczestnik

faktycznie, w oryginale tak nie wygladalo. pewnie mi sie suwak przy kompresji jpg nie w ta strane przesunal. zaraz poprawie.

Domko
    Uczestnik

Sekta... Niektórzy twierdzą, że wszyscy gracze w gry fabularne RPG to siekciarze, a prowadzący to ich guru. 🙂

EMH Mark IX
    Uczestnik

Zarathos...Ojciec Założyciel i Wielki Mistrz Zakonu Excelsiorystów...Będziemy składać ofiary z młodych dziewic?? 😆

Cześć. Tylko nie składajcie ofiar ze sterników he he.

Domko
    Uczestnik

Ze sterników nie... Lepiej z anonimowych chorążych. 🙂

No to mam szczęście bo chorążym nie będę ale podporucznikiem, no i będę sternikiem. Czyli nie padnę ofiarą. 😆

fluor
    Klucznik

Zarathos, to zalecenie, aby nie numerować postów związanych z symulacją jest troszkę nieprecyzyjne - jedne osoby od razu o niej zapomną, a inne przez kolejne 100 postów będą ciągle do tego wracali... Nie lepiej napisać: 'od teraz nie numerujemy postów' albo po prostu numerować po bożemu wszystkie? :>

Bonifacius
    Uczestnik

No nie Fluor z tym Avatarem wyglądasz jak ufoludek ;). A tak poważnie to po chwili zorientowałem się, że to Ty :)Pisałem pracę dyplomową o sektach - wierzcie mi, my się nie kwalifikujemy, żadna miarą, ... ale zakon Excelsiorystów, hmmmm to mi się podoba 😀 .

Zarathos
    Uczestnik

Ok, od teraz obowiazujacym strojem sa czarne plaszcze z bialym symbolem fedracji na piersi. I obowiazkowe nawracjanie bezboznych litwi... eeee, wszystkich w okolicy 🙂

Fluor, post beda numerowane, ale dla kazdej misji od poczatku. zreszta zaraz napisze post zaczynajacy misje, bedzie mial nr 1. i przy kazdej kolejnej misji od poczatku, inaczej niedlugo bysmy wygladali jak bynarowie z numerkami: post nr9987934857944793 😀

fluor
    Klucznik

Jeżeli mogę o coś prosić, to zanim zostaną dokonane zmiany, aktualizuj stronkę informacyjną.

Ogólnie nie jest to dla mnie wielki problem, są różne systemy, ale zważ, że w akademii uczyłem naszych nowych rekrutów starego systemu liczenia i tytułowania postów, i po dołączeniu do listy mogą nie wiedzieć co się dzieje albo mieć pewne wątpliwości co do mojej osoby - bo po co im zawracałem głowę czymś, co nie jest istotne?

Zarathos
    Uczestnik

Zawsze mozesz zwalic na kapitana. A stronka bedzie zaktualizowana, razem z reszta dodatkow, dzisiaj, tyle ze wieczorem. zreszta dzisiaj dopiero system wchodzi wiec 12 godzin opoznienia to nie tak duzo. chyba

HakunA_MatatA
    Uczestnik

elo wszystkim. na wstępi chciałbym przeprosić :blush: za moją nieobecność, ale miałem małe kłopoty z"podpięciem"się do świata internetu. Chwilowo miałem pewne problemy 😥 , ale wszystko już gra 🙂 I jeszcze jeżeli chodzi o ten nr GG mój to jest nieważny, kontaktujcie się ze mną e-mei'em najlepiej na zieppp@tenbit.pl.A sorki ale nazbierał mi się trochę tych postów (jakieś ponad 90)a chciałbym je wszystkie przeczytać troszkę mi to zajmie(chcę być na bieżąco)PS: tęskniłem.............. 😥

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 1,000 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram