Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Koszulki

Koszulki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 133 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Dzikowy: na razie jest zbieranie zamówień, żeby uzyskać miłą dla oka cenę warto zebrać około 30 sztuk minimum. Szczegółami zajmuje się biter.

zdarom
    Uczestnik

Ja też wezmę 1 szt M.edit: niżej jest sprostowanie mojego zamówienia.

Dzikowy
    Uczestnik

Ja nie chcę 30 sztuk 😛

Manul
    Uczestnik

A to jest rozróżnienie na damskie i męskie?Mnie też można wpisać na listę, sztuk - jeden, rozmiar S.

zdarom
    Uczestnik

Poprawka, ja wezmę 2 sztuki, rozmiar M. To moja ostateczna propozycja 😀

Liranna
    Uczestnik

A to jest rozróżnienie na damskie i męskie?

Tak, są. Przynajmniej u mnie w sklepie, stąd moje pytanie, bo nie wiem jaki rozmiar dla siebie podać 🙂

Eviva
    Uczestnik

A to jest rozróżnienie na damskie i męskie?

Tak, są. Przynajmniej u mnie w sklepie, stąd moje pytanie, bo nie wiem jaki rozmiar dla siebie podać 🙂

Ja chcę ten rozmiar, co dla Ciebie, będzie akurat. Jaki to?

Liranna
    Uczestnik

Damska L, a męska S/M - przynajmniej tak by było dla mnie 🙂

Manul
    Uczestnik

Mi potrzebna eSka damska. Straszny bałagan z tymi rozmiarami.

The D
    Uczestnik

Rozmiary są męskie, dokładna rozmiarówka tutaj.

Liranna
    Uczestnik

To w takim razie dla mnie raz M i raz XL

Eviva
    Uczestnik

To dla mnie też M.

fluor
    Klucznik

Szanowni, sprawa troszkę się skomplikowała na skutek różnych wydarzeń, których sam do końca nie pojmuję. Ponieważ mogą mieć one jakiś wpływ na ilość osób i dotychczasowe formularze zamówienia, postanowiłem, że poproszę Was o odnowienie deklaracji - dotyczy wszystkich osób, które są zainteresowane zakupem koszulki.

kreatorium.com podało swoje warunki dotyczące podanego zamówienia:

T-shirt Stedman Comfort 185 g/m2 lub adekwatny odpowiednik

Wzór barwny, dwustronny:

przód: http://img264.imageshack.us/img264/1150/koszulka4b.jpg

Na plecach napisy: http://img443.imageshack.us/img443/7348/tyly.jpg

Jest to firma sprawdzona, która robiła koszulki treksferowe w tym roku i pewnie w następnym też u nich zamówimy.

Szacowany koszt koszulki wynosi:

25,99 zł (przy zamówieniu min. 30sztuk)

23,42 zł (przy zamówieniu min. 50 sztuk)

podatek 22% VAT jest już wliczony w cenę.

Istnieje możliwość wybrania rodzaju kroju (męski/damski), a także wyboru koszulek o większej gramaturze: Promostars Premium w gramaturze 190 lub koszulki Adler Heavy w gramaturze 200 - różnica w cenie tych koszulek nie wynosi więcej niż 3zł.

Tabele rozmiarów dostępne są na stronie kreatorium.

Do ceny koszulki należy doliczyć koszty przesyłki i koperty ochronnej, które znów nie powinny przekroczyć kwoty rzędu 4-5zł. Wyjątkiem jest możliwość osobistego odbioru (dotyczy osób z Warszawy lub takich, którym chce się podjechać). Mój czas poświęcony na zbieranie zamówień oraz przygotowanie wysyłki oczywiście jest bezpłatny 🙂

Odpalam formularz, w którym proszę zainteresowanych o wpisywanie ilości sztuk, rozmiarów, ewentualnie preferencji koszulkowych i krojów. Jest tam pole na pozostawienie kontaktu email lub gg, abym mógł potwierdzić zgłoszenie oraz później kontaktować się w sprawach zamówienia.

Jeżeli do 1 grudnia nie zbierzemy ilości około 30 sztuk, to rezygnuję z zamówienia, bo nie utrzymamy warunków cenowych. Pytania?

Mam już 23 zamówionych koszulek - stan z 18 listopada g.23.

Eviva
    Uczestnik

Mnie wpisałeś?

fluor
    Klucznik

Udało się zebrać zamówienia na 32 koszulki, toteż rozpoczynamy procedurę. Z ofiarną pomocą Piotra i Abigail udało się dostosować wzory bitmapowe do krzywych wymaganych przy projekcie, w przeciągu najbliższych dni będę się z Wami kontaktował, by potwierdzić ilość i rodzaj koszulek. Jeżeli ktoś się jeszcze zastanawia czy nie dołączyć, to jest kilka dni na podjęcie ostatecznej decyzji.

Odnośnie płatności, to będę preferował przelew przed dostawą (zwłaszcza wobec osób, których nie znam osobiście czy sieciowo), co do pozostałych może być po dostawie. Możemy też się indywidualnie dogadywać, moje dane kontaktowe są w profilu.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 133 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram